BlogTipsZion National Park

Zion National Park Magazine.

national-park-magazine

Zion National Park Magazine.

99 pagina’s vol met tips, inspiratie en oogverblindende foto’s.

Zion National Park, een schitterend landschap van rode en oranje zandstenen rotsen. Het park heeft een prachtige diepe canyon, gecreëerd door wind en water. Het oudste Nationale Park van Utah is opgericht in 1919 en is bijna 594 km² groot.

Zion bestaat uit een groot ravijn met diverse canyons, die door de Virgin River zijn uitgesleten. Het is één van de populairste Nationale Parken van West-Amerika en dat is niet voor niets.

De bezienswaardigheden in Zion zijn namelijk niet aan te slepen. De Zion Canyon Scenic Drive, Zion-Mount Carmel Hwy, Canyon Overlook Trail en Emerald Pools zijn slechts enkele voorbeelden.

De bekendste wandelingen van het park zijn Angels Landing en The Narrows en zijn episch te noemen. Zoveel te zien en te doen en daarom is het Zion National Park Magazine een uitkomst.

In dit digitaal magazine vind je de allerbeste Zion National Park tips, staan de mooiste wandelroutes en beste wildlife hotspots.

De Zion National Park reisgids sluit af met drie handige dagindelingen van een verblijf van 1, 2 en 3 dagen in Zion. Op deze manier mis jij geen enkele bezienswaardigheid.

Bestel nu het Zion National Park Magazine.

Totaal: € -

Highlights Zion National Park reisgids.

Het Zion National Park Magazine is een aanvulling op je droomreis naar het Zuidwesten van Amerika. De reisgids over Zion National Park geeft je namelijk een exclusieve kijk in een van de mooiste Nationale Parken van Amerika. 

Het Zion Magazine bestaat uit maar liefst 100 pagina’s en staat vol met schitterende foto’s, unieke tips, inspirerende en nuttige verhalen. Verhalen over de geschiedenis van het park, het wildlife, de belangrijkste bezienswaardigheden en nog veel meer.

Kortom: In deze digitale Zion reisgids staan de belangrijkste Zion National Park tips en bezienswaardigheden op een rij. Tips die jij nodig hebt voor een succesvol verblijf in Zion National Park.

Een aantal highlights uit het Zion Magazine:

 • Zion heeft een legendarisch verleden
 • Handige park informatie
 • Waar overnacht je?
 • De 9 stops van de shuttlebus
 • Bekende en onbekende highlights
 • The Narrows
 • Prachtige zonsondergang spots
 • De Zion bucketlist challenge
 • Wandelroutes in Zion van matig tot zwaar
 • Het gebied Kolob Canyons
 • Angels Landing
 • Leuk voor kinderen én volwassenen
 • Hier spot je wildlife
 • Route 1,2,3 dagen in Zion

Drie routes voor Zion National Park.

Superhandig! Kant en klare routes (dagindelingen) voor Zion die je gebruikt om de mooiste bezienswaardigheden van dit Nationale Park in 1, 2 of 3 dagen te bezoeken.

Met deze handige dagindelingen hoef je geen uren meer te zoeken op het wereldwijde web voor een perfecte route in Zion. In het Zion Magazine staan namelijk drie complete routes vermeld voor een verblijf van 1, 2 of 3 dagen in het park.

De routes zijn overzichtelijk waardoor je het meeste uit je reis haalt en de mooiste bezienswaardigheden van Zion ziet. De dagindelingen zijn een leidraad voor je bezoek aan Zion, en ook naar eigen inzicht te combineren of om te draaien.

Inkijkexemplaar Zion National Park Magazine.

Ben jij ondertussen al een beetje nieuwsgierig geworden naar de inhoud van het magazine? Via onderstaand inkijkexemplaar krijg je een voorproefje hoe het Zion National Park Magazine eruit ziet.

Meerdere reisgidsen over de Nationale Parken.

Op de website van USA Roadtrip Fan zijn meerdere edities over de Nationale Parken van Amerika beschikbaar. Want waar de een bijvoorbeeld graag het westen ontdekt, met Nationale Parken zoals Death Valley en Bryce Canyon National Park, wil de ander graag het noorden ontdekken. Met Nationale Parken zoals bijvoorbeeld Yellowstone en Grand Teton National Park. 

Neem eens een kijkje op de pagina ‘Magazine’ om te ontdekken welke edities er op dit moment beschikbaar zijn en wanneer de volgende National Park editie uitkomt.

Wil je weten wanneer het volgende Amerika Magazine uitkomt? Schrijf je dan in voor de USA Roadtrip Fan nieuwsbrief of volg USA Roadtrip Fan op social media, want het is de bedoeling dat er binnenkort weer een schitterend nieuw magazine verschijnt. 

Ervaring National Park Magazines.

“Mijn vrouw en ik willen Yellowstone nogmaals bezoeken en daarom het magazine gekocht. Zeer veel nieuwe ideeën opgedaan die we zeker gaan gebruiken.”

Dhr. Holten

“Het magazine is echt super! Zeer uitgebreide informatie, praktische tips en zoveel mooie foto’s. Ik hoop dat we volgend jaar eindelijk onze reis kunnen maken.”

Angelique

“De Yosemite National Park reisgids gekocht. Na betaling, ontving ik het magazine direct in mijn mailbox. Een genot om te lezen en de €6,95 dubbel en dwars waard.”

Fam. Schenkers

national-park-magazine
Back to top button