BlogTipsYosemite National Park

Yosemite National Park Magazine.

reisgids Amerika Yosemite National Park

Yosemite National Park.

100 pagina’s Yosemite National Park tips, inspiratie en oogverblindende foto’s.

Je hebt een vakantie geboekt naar Amerika, de praktische zaken zijn geregeld, en dan begint de voorbereiding. Welke bezienswaardigheden wil je bijvoorbeeld zien, maar belangrijker nog hoe plan je een bezoek aan een immens groot National Park?

Wij weten uit eigen ervaring dat het plannen van een bezoek aan een National Park overweldigend kan zijn. Het internet staat namelijk vol met informatie, dus welke keuzes maak je? Om je bij deze moeilijke keuzes te helpen, hebben wij voor jou een magazine gemaakt: Het Yosemite National Park Magazine.

Een digitaal magazine waarin de allerbeste Yosemite National Park tips verzameld zijn. Het magazine geeft je inzicht in de geschiedenis van Yosemite tot aan het regelen van praktische zaken. Van wildlife spotten, glamping tot prachtige wandelroutes, wegen en spectaculaire uitkijkpunten.

De Yosemite National Park reisgids sluit af met 3 superhandige reisschema’s (routes) van een verblijf van 1, 2 en 3 dagen in Yosemite. Op deze manier mis jij geen enkele belangrijke highlight van Yosemite National Park.

Geen keuze stress, maar de belangrijkste Yosemite National Park tips op een rij. Een prachtig geïllustreerd digitaal magazine dat je thuis, in het vliegtuig of zelfs in Amerika kunt lezen.

Bestel nu het Yosemite National Park Magazine.

Totaal: € -

Waarom jij dit magazine wil hebben.

Yosemite National Park Magazine is een aanvulling op je droomreis naar Amerika. Dit digitale magazine geeft je namelijk een exclusieve kijk in een van de mooiste Nationale Parken van de Verenigde Staten. 

De Yosemite National Park reisgids bestaat uit maar liefst 100 pagina’s. Het magazine staat boordevol met verbluffende foto’s, tips, inspirerende en bruikbare verhalen. Elke uitgave geeft je als lezer inzicht in het park, het landschap, de geschiedenis, het wildlife, de belangrijkste bezienswaardigheden en nog veel meer.

Kortom: In dit digitale Amerika tijdschrift staan de aller belangrijkste Yosemite National Park tips op een rij. Tips die jij nodig hebt voor een succesvol verblijf in Yosemite.

Een aantal highlights uit de Yosemite National Park reisgids:

 • Nuttige en praktische park informatie 
 • Slimme overnachtingsplaatsen
 • Wandelroutes. Matig, middelmatig tot moeilijk
 • Lijst met bezienswaardigheden
 • Huur fietsen in Yosemite
 • Zo beklim je El Capitan
 • Dit willen kinderen zien
 • Foto + Instagram hotspots
 • Hier vind je wildlife in het park
 • Verborgen juweeltjes
 • Trek je zwembroek maar aan
 • Handige apps voor onderweg
 • En nog veel meer……

3 reisschema’s (routes) Yosemite National Park. 

Heb jij het Yosemite National Park Magazine gekocht, dan vind je op de laatste pagina’s van het magazine drie handige reisschema’s (routes). In het tijdschrift staan namelijk drie superhandige routes vermeld die een dagtrip van 1, 2 en 3 dagen verblijf in Yosemite National Park omschrijven.

Aangezien Yosemite National Park 3000 km² groot is, kan het een uitdaging zijn om de juiste route te rijden in het park. Je kunt de reisschema’s (routes) volledig volgen of slechts een deel ervan. Dat bepaal je helemaal zelf. 

Op deze manier mis jij geen enkele belangrijke bezienswaardigheid en haal je het beste uit je bezoek.

Inkijkexemplaar

Met onderstaand inkijkexemplaar krijg je een indruk en een sneak preview van het Yosemite National Park Magazine waardoor jij vast en zeker in een ‘Amerika reis stemming’ komt.

Alle magazines van USA Roadtrip Fan.

Er zijn op de website van USA Roadtrip Fan meerdere National Park edities beschikbaar. Want waar de een bijvoorbeeld graag het zuidwesten van Amerika ontdekt, met Nationale Parken zoals Yosemite, Death Valley of de Grand Canyon. Wil de andere reiziger graag het noorden van Amerika ontdekken. Met Nationale Parken zoals bijvoorbeeld Yellowstone, Grand Teton en de Rocky Mountains. 

Het is dan ook de bedoeling dat er binnenkort weer een spiksplinternieuw National Park Magazine verschijnt. Blijf daarom de USA Roadtrip Fan website of social media goed in de gaten houden voor een prachtig spiksplinternieuw National Park Magazine. 

Neem alvast een kijkje op de pagina ‘Amerika Magazine’ om te ontdekken welke edities er beschikbaar zijn en wanneer de volgende National Park editie uitkomt.

Ervaringen National Park Magazine.

“Informatief, lekker lezend en zeer fraai magazine. Ook als je (nog) niet naar de Verenigde Staten gaat”.

Dave

“Het is super genieten om eens een gespecialiseerd magazine over de Nationale Parken te lezen”.

Rita & Dennis

“Wat een ontzettend gaaf magazine met prachtige foto’s en nuttige artikelen. De drie routes zijn super handig”.

Laura

national-park-magazine
Back to top button