Work with us.

Work with us. USA Roadtrip Fan is een website waarin lezers worden meegenomen in de passie van Amerika. Met onze blogposts willen we Amerika liefhebbers namelijk inspireren, informeren en handige reistips meegeven. Maar USA Roadtrip Fan is ook persoonlijk en vol praktische tips.

Met onze ervaringsverhalen en tips inspireren wij ook andere om op reis te gaan naar de Verenigde Staten. Dus heb jij een brandende vraag of wil je bijvoorbeeld een reistip met ons delen? Mail me gerust naar info@usaroadtripfan.nl of stuur een berichtje via Instagram.

Work with us.

Zie je een samenwerking wel zitten? Leuk, wij ook! We kunnen op verschillende manieren samenwerken. Zo is er sponsored content in de vorm van social media, advertorials tot persreizen en aan de andere kant zijn er winacties.

In het verleden hebben wij succesvol samengewerkt met diverse partijen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan reisorganisaties, hotels en PR-bureaus.

Maar wij geloven wel in de kracht van langdurige samenwerkingen, work with us, en daar gaat onze voorkeur dan ook naar uit, toch staan we ook open voor eenmalige samenwerkingen.

Doelgroep.

Work with us betekent dat je een doelgroep bereikt die de juiste mindset heeft, maar ook de juiste bestemmingen bezoekt. Wij creëren content (tekst, foto’s en video) waardoor die perfect aansluit bij de behoefte van Amerika reizigers.

Samenwerken partners.

Kortom: In onze blogposts hebben wij succesvol samengewerkt met o.a.:

Back to top button