BlogKosten

Top 10 bespaartips Amerika.

Ik heb geprobeerd om mijn top 10 beste bespaartips, voor een Amerika reis, voor je op een rij te zetten. Toen wij voor de eerste keer naar Amerika gingen en met z’n allen in een klap fan werden, wilde wij weer terug. Maar ja, elke jaar terug naar Amerika is natuurlijk niet goedkoop. Hoe kan ik dit dan wel realiseren, bedacht ik mij toen.

Voor je reis naar Amerika kun je zelfs Marktplaats inzetten om zo kosten te besparen!

Ik heb half internet doorgeakkerd, enorm veel gelezen, tips van andere Amerika reizigers erbij gepakt, Amerika forums uitgeplozen en dat alles bij elkaar gevoegd om zo de top 10 beste bespaartips voor Amerika toe te passen voor onze jaarlijkse roadtrip naar de USA.

Ik hoop dat jij ook iets aan deze top 10 bespaartips voor Amerika hebt, waardoor je reis wat goedkoper uitvalt en wellicht die droomreis naar Amerika weer een stukje dichterbij komt.

 

Top 10 bespaartips Amerika.

 

 

Goedkope vliegtickets.

 • Zoals ik in mijn blogpost Goedkope vliegtickets voor je reis naar Amerika uitleg, kun je met het tijdstip van boeken van je vliegtickets behoorlijk wat geld besparen. Wanneer je 9 maanden van te voren je vliegtickets boekt, zie je dat vliegtickets veel goedkoper zijn dan wanneer je drie, vier maanden van te voren boekt. Ik gebruik altijd Skyscanner voor het boeken van mijn vliegtickets omdat ik in een oogopslag kan zien wat de goedkoopste dag is om te vertrekken.

 

Parkeren.

 • Vliegtickets geboekt, waar ga je op het vliegveld je auto parkeren? Dit lijkt wellicht een schot voor open doel, maar ook hier kun je behoorlijk geld op besparen. Het goedkoopste is natuurlijk wanneer iemand je naar het vliegveld brengt en weer komt halen. Bespaar je voor 3 weken Amerika ongeveer 150,- euro uit.
 • Aan de bus of trein gedacht? Wanneer wij vanaf Schiphol vliegen, parkeren wij de auto meestal iets verder weg. Wij parkeren onze auto dan op Schiphol P3 Lang Parkeren. Een shuttlebus rijdt gratis om de 10 minuten van en naar Schiphol. Super handig! Wanneer je dit maanden van te voren boekt, bespaart ook dit je een hoop geld uit.

 

Overnachtingen.

Probeer een hotelovernachting maanden van te voren te regelen of 1 of 2 dagen voor vertrek. Tijdens die periode zijn de meeste aanbiedingen. Hotels willen niet met lege kamers blijven zitten en gooien daarom vaak tijdens die periode kamers in de aanbieding. Ik gebruik voor het boeken van mijn hotelovernachtingen vaak Booking.com. Je hebt op de site van Booking.com een goed overzicht, kunt prijzen vergelijken en kom je iets beters of goedkoper tegen dan kun je kosteloos annuleren!

 

Huurauto.

 • Het huren van je auto is ook het goedkoopste wanneer je dit maanden van te voren regelt. Heb je 9 maanden van te voren je vliegtickets geboekt, huur dan ook maar meteen je auto! Hoe eerder je boekt, hoe goedkoper de prijs van de auto. In mijn blogpost auto huren in Amerika 12 handige tips op een rij vertel ik bij welke organisaties ik boek.

 

Boodschappen.

 • Uit eten of zelf koken tijdens je vakantie in Amerika? Deze tip is een keuze. Iets wat je voor jezelf kunt uitmaken en het ligt ook aan je budget. Wij wisselen het af. Tijdens ons verblijf koken we een dag of drie, vier en gaan dan weer een keer lekker uit eten. In mijn blogpost betaalbare restaurants in Amerika kan ik je wellicht al een eindje op weg helpen bij de keuze van een betaalbaar restaurant.

winkelwagen. Tips

 

Marktplaats.

 • Gebruik Marktplaats voor je reis naar Amerika. Marktplaats? Jazeker! Wanneer je in Amerika de National Parks wil bezoeken, gaat je dat behoorlijk wat geld kosten. Een National Park kost al snel 35 dollar. Neem je de America the beautiful National Park Pass (jaarpas) dan kun je al goedkoper uit zijn. Je betaald namelijk 80 dollar voor deze Annual Pass. Hier kun je een jaar lang alle Parken voor bezoeken. Het leuke is dat op Marktplaats deze passen voor rond de 30-40 euro worden aangeboden. En wat nog leuker is, je kunt de pas op Marktplaats weer verkopen als je terug bent van je fantastische reis! Ik lees: gratis :-)!

 

Navigatie.

 • Zo hebben wij onze navigatie voor onze roadtrip ook op Marktplaats gekocht. Een navigatie huren in Amerika kost ongeveer 10 dollar per dag. Dan ben je al snel 140 tot 210 dollar kwijt tijdens je vakantie. Net als de Annual Pas kun je ook de navigatie weer te koop zetten op marktplaats. Mensen die in dat jaar nog naar Amerika willen, kopen graag je Navigatie of Annual Pass.
 • Extra tip | vermijd tijdens je roadtrip de tolwegen door je navigatie daarop in te stellen. Zo zie je meer van Amerika en vermijd je de extra kosten van de tolwegen.

navigatie leeftijd auto huren amerika

 

Bankpas.

 • Vergeet vóór je vertrek naar Amerika je bankpas niet om te zetten naar Werelddekking. Standaard staat de betaalpas namelijk op Europa. Zorg ook voor een creditcard tijdens je reis naar Amerika. Je kunt in Amerika namelijk niet zonder! Aangezien Amerikanen bijna voor elke aankoop en verhuur je creditcard willen zien, is het wellicht handig om je creditcard tijdelijk te verhogen. In verband met de autohuur, uit eten, leuke aankopen, pretpark bezoekjes loopt het budget al snel op. Hiermee voorkom je dat je zaken vanuit Amerika moet regelen met de Bank in Nederland.

foto bankpas top 10 bespaartips usa roadtrip

 

Cash Back.

 • Vraag tijdens het winkelen om een Cash Back. Bij veel winkels is dit geen probleem. Pin je elke keer bij een ATM- machine dan behoor je een fee te betalen en de Bank in Nederland doet dit ook nog en keer. Wanneer je bij een Walmart je boodschappen aan het doen bent, vraag bij het afrekenen maar om een Cash Back, het is geen probleem plus het kost je geen geld extra!

 

Shoppen.

 • De laatste tip is mijn favoriete tip. Wij kopen onze kleding in Amerika, in een van de vele Outlet Malls. Gigantische Malls waar je merkkleding, koffers, sieraden met een behoorlijke korting kunt kopen. Vorig jaar heeft mijn man, hartje zomer in Florida, zijn “dure winterjas” gekocht voor nog geen 50 dollar! En de kinderen voor een prikkie hun wintertruien en schoenen. Kids tevreden omdat ze in leuke, mooie kleding lopen en wij erg tevreden gezien de prijs :-).

 

Met deze top 10 bespaartips voor Amerika ben je er natuurlijk nog niet. Je kunt nog veel meer besparen op een reis naar Amerika. Ik heb bijvoorbeeld een artikelen geschreven over de bespaartips in Amerika als het om een huurauto gaat. Of bespaar in Amerika op je hotel kosten.

Ik hoop dat je iets aan deze tips hebt!

SOCIAL CHECK-IN

Show More

Ook leuk om te lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button
Close