Bezienswaardigheden AmerikaBlogGrand Teton National ParkYellowstone National Park

T.A. Moulton Barn: De meest gefotografeerde schuur in Amerika.

De T.A. Moulton Barn in Wyoming is een rustiek oud gebouw en is naar verluidt de meest gefotografeerde schuur in Amerika. Je vindt de schuur in het prachtige Grand Teton National Park in de staat Wyoming, net om de hoek bij Yellowstone National Park.

De meest gefotografeerde schuur in Amerika.

Deze schilderachtige, oude schuur is perfect gepositioneerd voor de schitterende achtergrond van het Teton gebergte. En mede door deze perfecte ligging heeft de schuur de reputatie opgebouwd als de meest gefotografeerde schuur in Amerika.

De T.A. Moulton Barn in Wyoming maakt deel uit van Mormon Row, die eind 1800 werd opgericht. Mormoonse kolonisten kwamen uit Idaho en vormden in dit gedeelte van de verenigde Staten kleine woongemeenschappen. Tegenwoordig zien de historische gebouwen eruit als een spookstad, maar de T.A. Moulton Barn in Wyoming staat nog fier overeind en is legendarisch te noemen.

 


Op vakantie naar Amerika.

Vind hier prijzen voor vliegtickets, prachtige reizen en meer….

 

 

 Reizen

 

 

T.A. Moulton Barn, Wyoming. Geschiedenis.

Thomas Alma (T.A.) Moulton was een van die kolonisten die begin 1900 naar het gebied in Grand Teton verhuisden. Hij bracht samen met zijn zonen meer dan 30 jaar door in het gebied. Moulton bouwde een boerderij met verschillende gebouwen.

De bekende schuur is het enige gebouw, dat nog is overgebleven van de boerderij. De foto vriendelijke schuur is het symbool geworden van Jackson Hole, Wyoming. Fotografen van over de hele wereld komen namelijk naar de locatie om de prachtige vergezichten en het historische gebouw vast te leggen. Met Teton Range op de achtergrond.

Er zijn trouwens reizigers die zich vergissen in de locatie. Hierdoor maken ze foto’s van de nabijgelegen schuur van de broer van T.A. Moulton, namelijk de schuur van John Moulton. Let er dus op dat je bij de juiste schuur stopt.

 

Waar vind je de T.A. Moulton Barn in Wyoming?

Rijd vanaf Jackson in noordelijke richting over highway 191 voorbij Moose Junction en sla rechtsaf Antelope Flats Road op. Volg de weg vervolgens ongeveer 1,5 kilometer tot je een onverharde weg ziet, gemarkeerd door een opvallende roze huis aan de linkerkant van de weg.

Je ziet nu een kleine onverharde parkeerplaats. Op de parkeerplaats vind je een bord met verschillende wandelingen. Je wandelt vanaf hier gemakkelijk naar De T.A. Moulton Barn.

Adres T.A. Moulton Barn Wyoming: 13040 Antelope Flats Rd, Moose, WY 83012, Verenigde Staten.

Coördinaten T.A. Moulton Barn Wyoming: 43.661158, -110.664889

bekendste-schuur-in-amerika-wyoming

 

Bezienswaardigheden Grand Teton National Park.

Heb je eenmaal de meest gefotografeerde schuur van Amerika op de foto staan, dan is het natuurlijk tijd om de overige bezienswaardigheden van Grand Teton National Park te bekijken.

Grand Teton National Park in Wyoming staat onder andere bekend om de Teton Range. Een langgerekte bergketen met 8 pieken hoger dan 3.650 meter. De hoogste, met 4.197 meter, is Grand Teton. Maar er zijn nog veel meer bezienswaardigheden in Grand Teton te ontdekken.

De mooiste bezienswaardigheden van Grand Teton.

 

 

Bezienswaardigheden Yellowstone National Park.

Eenmaal de bezienswaardigheden van Grand Teton National Park gezien? Dan is het de hoogste tijd voor het aangrenzende Yellowstone National Park.

Yellowstone staat vooral bekend om de bijzondere geologische verschijningen, zoals bijvoorbeeld gekleurde warmtebronnen en geisers.

De mooiste bezienswaardigheden van Yellowstone.

 

 

Yellowstone National Park Magazine.

Omdat Yellowstone National Park gigantisch groot is, heeft USA Roadtrip Fan een prachtig digitaal magazine gemaakt over Yellowstone. Dit magazine is een aanvulling op je droomreis naar Amerika. In de reisgids vind je namelijk de allerbeste Yellowstone National Park tips, staan de mooiste geisers en de beste wildlife hotspots vermeld.

Het online magazine sluit af met drie handige dagindelingen van een verblijf van 1, 2 en 3 dagen in Yellowstone. Op deze manier mis je geen enkele belangrijke bezienswaardigheid.

Bekijk hier het Yellowstone Park Magazine.

 

 

national-park-magazine

 


Ook leuk om te lezen over Amerika.

–> Dit zijn ze! De mooiste Nationale Parken van Amerika op een rij.

–> Het National Park Magazine een aanvulling op je droomreis.

–> Boek een reis naar Grand Teton bij onze vertrouwde partners. 

–> Heb jij deze steden in Amerika ooit al eens bezocht?

–> Vind hier de mooiste reizen naar de Verenigde Staten.


Reizen

Wil je op vakantie naar Amerika? Kijk dan eens bij de beste reisspecialisten of kijk bij een van mijn favoriete websites.

Rondreis naar Amerika.

Zoek een reis naar deze bestemming

Vliegtickets naar Amerika.

Vind goedkope vliegtickets

Overnachten in Amerika.

Zoek overnachtingen

Camper huren in Amerika.

Vergelijk verhuurders

Auto huren in Amerika.

Vergelijk autoverhuurders

Deze blog bevat affiliate links. Mocht je via één van de links een bestelling doen, dan ontvang ik een kleine commissie, uiteraard zonder extra kosten voor jou.

SOCIAL CHECK-IN

Ook leuk om te lezen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to top button