Steden in Amerika

yosemite-national-park-magazine

Amerika is immens groot. 50 staten en het District of Columbia (D.C.) verenigd in één land. Qua oppervlak net iets kleiner dan alle landen van Europa bij elkaar en er wonen maar liefst 327 miljoen mensen. Veruit de meeste mensen wonen in de steden in Amerika. Maar je hebt steden en steden. Kleine stadjes met 1.000 inwoners en steden met miljoenen inwoners. En alles wat er tussen zit.

Golden Gate Bridge
San Francisco
Washington D.C.
Washington D.C.
sedona arizona
Fort Lauderdale
Phoenix
Daytona Beach
Clearwater Beach
Clearwater Beach
Philadelphia
Philadelphia
Colorado Springs
Colorado Springs
Crystal River
Crystal River
New Orleans
New Orleans
Rapid City
Rapid City
jacksonville bezienswaardigheden
Jacksonville
tallahassee bezienswaardigheden
Tallahassee
Big Island Hawaii strandenn-
Big Island Hawaii
panama city beach
Panama City Beach
bezienswaardigheden Santa Barbara
Santa Barbara

Steden in Amerika bekend van TV.

De grote steden van Amerika spreken tot ieders verbeelding, omdat je ze dagelijks tegenkomt in journaals, films, series en op social media. Zelfs als je er nog niet geweest bent, ken je de steden een beetje. Want wie kent nu niet het Vrijheidsbeeld in New York of de Walk of Fame in Los Angeles?

Bekend of niet, maar elke stad heeft zo zijn eigen karakter, charme en historie. Een historie waarin wij Nederlanders soms een grote rol hadden. En dat zie je nog steeds terug in straatnamen en gebouwen van verschillende steden. Maar ook nu nog. Bijvoorbeeld op posters die shows van bekende Nederlandse dj’s in Las Vegas aankondigen.

Maak kennis met de steden, waar je warm wordt ontvangen door de vriendelijke en behulpzame bewoners van deze fantastische steden. Dompel jezelf onder in de historie en de geheimen van de steden en geniet van de gastvrijheid.

Nieuwsgierig?

Getriggerd, nieuwsgierig en enthousiast? Dan vind je hieronder zeer uitgebreide informatie en tips over de steden. Goedkope vliegtickets, voordelige hotels, restaurants en bezienswaardigheden en nog veel meer praktische tips. Je vind het hier allemaal.

Wil je meer informatie over steden? In onderstaand artikel vind je meer.

6 onbekende en 11 bekende steden in Amerika.

Back to top button