Blog

Samenwerken met USA Roadtrip Fan. De leukste Amerika website.

Samenwerken met USA Roadtrip Fan? Dat behoort tot de mogelijkheid. Usaroadrtipfan is een online weblog, waarin ik lezers meeneem in mijn passie en reisvirus voor het land Amerika. Of dat nu op reis of thuis op de bank is. Met mijn blogposts wil ik Amerika liefhebbers inspireren, informeren en handige (budget)reistips meegeven.

Samenwerken met USA Roadtrip Fan? Dat kan.

De meeste reizen die ik maak naar Amerika, betaal ik volledig zelf. Daarnaast werk ik regelmatig samen met bedrijven voor de promotie van een product. Een overnachting of een fantastische winactie voor een Amerika reis.

Aangezien de website usaroadtripfan volledig is opgebouwd vanuit mijn eigen passie voor Amerika, werk ik alleen samen met bedrijven die passen bij mijn website. Ik geef in mijn blogposts geen advies, maar deel slechts mijn persoonlijke mening.

 

Logo site usa roadtrip fan

 

Mijn blogposts worden over het algemeen gelezen door mannen en vrouwen tussen de 18 en 54 jaar. De lezers zijn op zoek naar informatie, tips en ervaringen over een reis naar Amerika.

Ze hebben een brede interesse in onderwerpen zoals; natuurparken, steden, cultuur, restaurants, stranden, wilde dieren en wandelen. Bij voorkeur verblijven ze in een hotel, appartement of huis.

Samenwerken-USA-Roadtrip-Fan

Samenwerken-USARoadtripFan

 

Meer informatie ontvangen over cijfers en statistieken van USA Roadtrip Fan? Neem dan even contact op via info@usaroadtripfan.nl.

Tevens promoot ik mijn website via mijn social media kanalen waardoor het bereik groot is.

–> USA Roadtrip Fan op Instagram. + 12,3.000 volgers.

–> USA Roadtrip Fan op Pinterest. +1.1k volgers.

 

Samenwerken.

Mijn website draait om kwalitatief hoogwaardige content. Inspirerende blogposts met inhoud waar mijn doelgroep ook echt iets aan heeft.

Ben jij van mening dat jouw organisatie goed aansluit bij USA Roadtrip Fan? En dat we samen relevante content kunnen creëren, dan sta ik open voor een samenwerking. Relevantie is hierbij voor mij wel van groot belang.

 

Wat kunnen we samen doen.

 • Gesponsord artikel
 • Advertorials
 • Weggeefacties en winactie
 • Product promotie
 • Een Pers en Social Media Reis (georganiseerd of individueel)  

Mocht je interesse hebben in een samenwerking dan kan je contact met mij opnemen via info@usaroadtripfan.nl.

 

Samenwerken partners.

In mijn blogposts heb ik in het verleden succesvol samengewerkt met o.a.:

 • Schiphol parkeren – TUI
 • 333Travel – Alamo – GWKTravelex
 • Tenzing Travel – Reisartikelen.nl
 • HCC-Cruises – Amerika reizen
 • Skyscanner – Kesvisum – WorldWideCampers
 • Viator.com – UndercoverTourist – GetYourGuide
 • Verrereizen.swol.nl – Cruisereizen
 • UsaSim – Trivago – Travelbags
 • Booking.com – Sunnycars
 • Amerika Plus – EasyTerra 

 

SOCIAL CHECK-IN

Ook leuk om te lezen

Back to top button