Blog

Samenwerken met USA Roadtrip Fan.

Samenwerken met USA Roadtrip Fan? Dat behoort tot de mogelijkheid. Usaroadrtipfan is een online weblog, waarin ik lezers meeneem in mijn passie en reisvirus voor het land Amerika. Of dat nu op reis of thuis op de bank is. Met mijn blogposts wil ik Amerika liefhebbers inspireren, informeren en handige (budget)reistips meegeven.

Samenwerken met USA Roadtrip Fan? Dat kan.

De meeste reizen die ik maak naar Amerika, betaal ik volledig zelf. Daarnaast werk ik regelmatig samen met bedrijven voor de promotie van een product. Een overnachting of een fantastische winactie voor een Amerika reis.

Aangezien de website usaroadtripfan volledig is opgebouwd vanuit mijn eigen passie voor Amerika, werk ik alleen samen met bedrijven die passen bij mijn website. Ik geef in mijn blogposts geen advies, maar deel slechts mijn persoonlijke mening.

 

Logo site usa roadtrip fan

 

Mijn blogposts worden over het algemeen gelezen door mannen en vrouwen tussen de 20 en 55 jaar. Deze personen zijn op zoek naar informatie, tips en ervaringen over een reis naar Amerika. Tevens promoot ik mijn website via mijn social media kanalen waardoor het bereik groot is.

–> USA Roadtrip Fan op Instagram.

–> USA Roadtrip Fan op Pinterest.

 

Samenwerken.

Mijn website draait om kwalitatief hoogwaardige content. Inspirerende blogposts met inhoud waar mijn doelgroep ook echt iets aan heeft. Ben jij van mening dat jouw organisatie goed aansluit bij USA Roadtrip Fan? En dat we samen relevante content kunnen creëren, dan sta ik open voor een samenwerking. Relevantie is hierbij voor mij wel van groot belang.

 

Ik ga voor jou werken.

  • Ik schrijf graag over mijn reiservaringen in Amerika. Dat schitterende hotel of dat heerlijke eettentje in bijvoorbeeld New York of Los Angeles.
  • Verder plaats ik regelmatig een winactie.
  • Heb ik een uitgebreide kennis over de Nationale Parken in Amerika.
  • Florida is o.a. een van mijn favoriete bestemmingen waardoor mijn kennis over Florida up to date is.
  • Een persreis, waarbij ik een bestemming in Amerika ontdek en hier één of meerdere uitgebreide blogs over schrijf.  

Of het nu gaat om een persreis, social post of een Instagram stories, ik denk graag met je mee over hoe wij samen tot het beste resultaat kunnen komen.

Mocht je interesse hebben in een samenwerking dan kan je contact met mij opnemen via info@usaroadtripfan.nl.

 

Contact.

Heb je een vraag of tip of ben je op zoek naar meer informatie over een bepaalde bestemming in Amerika? Stuur dan een mail naar info@usaroadtripfan.nl.

Ik help je graag met al je (reis)vragen over Amerika. Ik krijg dagelijks vragen binnen, dus het kan soms even duren voor je een reactie krijgt.

 

Samenwerken partners.

In mijn blogposts werk ik samen met o.a.:

 

SOCIAL CHECK-IN

Ook leuk om te lezen

Back to top button