Reizen

yosemite-national-park-magazine

Reizen naar Amerika.

Reizen in Amerika. Amerika noemt men van oudsher het land van de onbegrensde mogelijkheden, omdat alles mogelijk is. Dat is ook zeker het geval met reizen in dit schitterende land.

Vind hier de beste reizen naar Amerika. Het Walhalla van de roadtrips. Je reserveert direct bij mijn vertrouwde partners.

Zuidwest Amerika
Zuidwest Amerika
Fly Drive Amerika
Fly Drive Amerika
Oostkust van Amerika
Oostkust van Amerika
New York City
New York City
Yellowstone NP
Yellowstone NP
The Deep South
The Deep South
Cruise reizen
Cruise reizen
Single reizen
Single reizen
Camper reizen
Camper reizen
alaska reis alaska range
Alaska reizen

Welkom in het walhalla van de roadtrips.

Amerika heeft het allemaal. Enorm grote steden, zoals bijvoorbeeld New York, Los Angeles en San Francisco. Veelzijdige landschappen, fantastische Nationale Parken en een cultuur om u tegen te zeggen. Amerika is the place to be, omdat dit alles samenkomt!

Iedereen kent de clichés over Amerika, maar dat is hetzelfde als met Nederland. Niet iedereen loopt hier bijvoorbeeld op klompen. Hetzelfde geldt voor Amerika. Het land heeft zoveel meer te bieden dan alleen hamburgers.

Omdat het land zo groot en veelzijdig is met fantastische wegen kiezen veel reizigers ervoor om een roadtrip (rondreis door Amerika) te maken. Reizen in Amerika met bijvoorbeeld een camper of met de auto. Reis langs de schitterende bezienswaardigheden die dit land herbergt. Overweldigende uitzichten, schitterende natuur in de Nationale Parken en afwisselende landschappen onderweg. Bijvoorbeeld bergen, woestijnen, canyons enzovoorts.

Het reizen in Amerika is makkelijk. Je verplaatst jezelf met de auto of camper makkelijk door het land over het geweldige wegennet. Het verkeer is gestructureerd en overzichtelijk. De afstanden zijn wat groter dan in Nederland, maar zo geniet je des te meer van je rondreis.

Het is onmogelijk om alles in een keer te zien, omdat het land zo ontzettend groot is. Om je te helpen bij je keuze voor een specifieke reis verdelen we het land in een aantal verschillende categorieën. Elke categorie heeft zijn eigen charmes, schitterende natuur en geweldige bezienswaardigheden.

Uitgebreide informatie over verkeer of rondreizen met de auto of camper in Amerika vind je op de website van the American Automobile Association (AAA).

Back to top button