BlogTips

Reisgidsen Amerika: de beste en mooiste gidsen.

Veel van mijn informatie, voor onze reizen naar Amerika, verzamel ik via internet of via social media. Maar zelfs in deze digitale wereld waar je bijna alles online kunt vinden, gebruik ik nog steeds reisgidsen over Amerika. Natuurlijk kun je veel online vinden, maar de pareltjes van onze reizen vind ik vaak in reisgidsen.

In de afgelopen jaren ben ik er achtergekomen dat de keuze van reisgidsen over Amerika reuze is.

In de afgelopen jaren ben ik er achtergekomen dat de keuze van reisgidsen over Amerika reuze is. Er zijn namelijk zoveel reisgidsen over Amerika te vinden. En soms vond ik het bijvoorbeeld echt moeilijk om een keuze te maken. Want bepaalde gidsen hebben alleen uitleg over bepaalde Staten in Amerika. Andere reisgidsen beschrijven uitgebreid een stad. En weer andere gidsen lichten slechts een bepaald deel van Amerika uit.

Ik heb al heel wat reisgidsen over Amerika in mijn handen gehad, maar de ene reisgids weet mij meer te inspireren dan de andere. Zo koop ik ook bijna altijd mijn reisgidsen via –> Bol.com. Want op de website staan bruikbare recensies vermeld en het aantal sterren van een reisgids. Je kunt de reisgids bijvoorbeeld ook ‘inkijken’ en je ziet direct of de reisgids de volgende dag leverbaar is. Persoonlijk vind ik de website van Bol.com daarom erg overzichtelijk.

 

BoekenBoeken

 

Reisgidsen Amerika Algemeen.

Dus ben jij op zoek naar een Nederlandse reisgids over Amerika, maar vind je net als ik de keuze ook zo groot? Dan heb ik goed nieuws. Want om het je wat makkelijker te maken, heb ik een aantal van mijn favoriete reisgidsen over Amerika op een rij gezet.

 

Reisgidsen West (kust) Amerika.

Dit zijn de beste reisgidsen over het westen (kust) van Amerika. In de reisgidsen staan meer dan 200 kleurige foto’s en een overzicht met kaarten. Je vindt bijvoorbeeld informatie over de Highway 1 en wat te denken van de de klassieke route van San Francisco naar San Diego. Vervolgens lees je over de toeristische routes naar Tucson, Flagstaff, Las Vegas en de Nationale Parken. Deze gidsen bevatten alle belangrijke regio’s van het zuidwesten van de Verenigde Staten.

 

 

 

Florida reisgidsen.

Florida is de Amerikaanse Staat van varen tussen alligators in de Everglades en de parelwitte stranden van de Keys. Maar Florida heeft ook grote steden vol bezienswaardigheden zoals bijvoorbeeld Orlando met al zijn pretparken. Deze Florida reisgidsen staan boordevol hoogtepunten, originele tips en schitterende wandelroutes.

Anderzijds vind je in de gidsen praktische informatie zoals openingstijden van musea, tips voor overnachtingen en stadsplattegronden.

 

 

Reisgidsen Nationale Parken Amerika.

Het National Park Magazine is een aanvulling op je droomreis naar Amerika. Het magazine geeft je namelijk een exclusieve kijk in de mooiste Nationale Parken van de Verenigde Staten.

Het National Park Magazine bestaat uit maar liefst 100 pagina’s. Dit tijdschrift staat boordevol met prachtige foto’s, tips en inspirerende verhalen over de Nationale Parken van Amerika. Elke uitgave geeft je als lezer inzicht in het park, het landschap, de geschiedenis, de wilde dieren, de belangrijkste bezienswaardigheden en nog veel meer.

Met schitterende fotografie en verhelderende artikelen inspireert dit National Park tijdschrift je om de wonderschone Nationale Parken van Amerika te bezoeken. Kortom: Een geweldig hulpmiddel bij het plannen van je reis. Maak je bezoek aan de Nationale Parken tot een groot succes en bestel nu een van de edities.

–> Yosemite National Park magazine

–> Zion National Park magazine

–> Grand Canyon National Park magazine

–> Yellowstone National Park magazine

–> Rocky Mountain National Park magazine 

–> Great Smoky Mountains National Park magazine

 

national-park-magazine

 

Reisgidsen Zuidelijke Staten en de oostkust van Amerika.

Het Zuidoosten van Amerika is de streek van katoenvelden, victoriaanse plantagehuizen en moerassen. Maar ook van grote steden vol bezienswaardigheden en de vele jazzclubs in New Orleans.

Het Oosten van Amerika kenmerkt de streek van de Indian summer in New England en wat te denken van de donderende watervallen van de Niagara Falls. Maar in het oosten vind je ook grote steden vol bezienswaardigheden. Zoals bijvoorbeeld de Liberty Bell in Philadelphia en het Capitool in Washington D.C.

Deze twee reisgidsen staan boordevol hoogtepunten, originele tips en schitterende wandelroutes. Daarnaast vind je praktische informatie zoals openingstijden van musea, tips voor overnachtingen en vervoerstijden.

 

 

New York reisgidsen.

Onderstaande reisgidsen over New York zijn Nederlandstalig en sommige zijn in handig zakformaat. In de reisgidsen worden diverse wandelingen besproken en de mooiste bezienswaardigheden van New York uitgelicht. In de reisgidsen vind je bijvoorbeeld ook uitklapbare kaarten met routes, de hipste restaurants en waar je het beste kunt shoppen.

 

 

 

Reisgidsen San Francisco, Las Vegas en Los Angeles.

Deze compacte reisgidsen over Los Angeles, Las Vegas en San Francisco bieden naast diverse routes en praktische tips over hotels, campings en vervoer ook inspirerende bezienswaardigheden aan, die je tijdens je vakantie natuurlijk niet mag missen.

Bezoek tijdens je reis een van de vele Nationale Parken zoals bijvoorbeeld Yosemite en Death Valley. Maar rijd bijvoorbeeld ook eens langs de huizen van de rich and famous in Los Angeles. Of wat te denken van een fietstocht over de heuvels en bruggen van San Francisco.

 

 

Leuke reisgidsen en boeken over Amerika.

Onderstaande reisgidsen of boeken heb ik tijdens mijn laatste reis naar Amerika gelezen. Het boek over de Nationale Parken van Zuidwest Amerika bevat nuttige en zeer uitgebreide informatie over de Nationale Parken. Het boek over Noordwest Amerika ben ik nog steeds aan het lezen. Dit komt omdat een reis naar het Noordwesten hoog op mijn verlanglijst staat.

De andere twee boeken zijn leuk om bijvoorbeeld tijdens je reis of in het vliegtuig te lezen.

 

 

 

Gratis reisgidsen Amerika.

Ben je op zoek naar een gratis reisgids of een gratis brochure over Amerika? Dan kun je deze aanvragen bij onderstaande reisspecialisten. Amerika heeft namelijk ontelbare hoogtepunten die uitgebreid in deze brochures aan bod komen.

Deze reisspecialisten hebben de mooiste routes in iedere regio samengesteld en zij geven diverse reistips om je rondreis naar Amerika compleet te maken.

 

 

Ook leuk om te lezen voor je Amerika reis.

–> Goedkoop bellen en internet in Amerika.

–> Dit zijn de allermooiste reizen naar de verenigde Staten. 

–> Zo vind je goedkope vliegtickets naar Amerika (4 gouden tips).

–> Tip| Top 30 meest gelezen boeken over Amerika.

–> 100 super leuke dingen om te doen in New York City.

 

BoekenBoeken

 

–> Op vakantie naar Amerika, dit wil je weten! En kijk ook eens bij een van mijn favoriete websites over Amerika.

Rondreis naar Amerika.

Zoek een reis naar deze bestemming

Vliegtickets naar Amerika.

Vind goedkope vliegtickets

Overnachten in Amerika.

Zoek overnachtingen

Camper huren in Amerika.

Vergelijk verhuurders

Auto huren in Amerika.

Vergelijk autoverhuurders

Deze blog bevat affiliate links. Mocht je via één van de links een bestelling doen, dan ontvang ik een kleine commissie, uiteraard zonder extra kosten voor jou.

Ook leuk om te lezen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to top button