BlogTips

Reisartikelen voor je roadtrip in Amerika.

Als je op reis naar Amerika gaat, is het handig om bepaalde reisartikelen in je koffer te hebben. Al die dingen kun je natuurlijk ook in Amerika kopen, maar als je toevallig iets niet bij de hand hebt, dan leidt dit wel eens tot hilarische situaties.

Vind hier de leukste reisartikelen voor je roadtrip in Amerika.

Zo stonden wij ooit, hoogzomer, in Florida aan de  waterkant alligators te spotten. Ik was blijkbaar erg in trek bij de muggen, want binnen no time zat ik onder de ‘mega bulten’. Tja, op zo’n moment wens je dat je je had ingesmeerd met Deet 50% (anti-insect spray), zodat de muggen iemand anders uitkiezen.

Omdat ik dit de voor ons volgend uitstapje in de natuur wilde voorkomen, reden we  vervolgens half Florida door om alsnog anti-insect spray te kopen. Dat heeft ons een halve dag gekost en we hebben tijdens die vakantie geen alligator meer gezien. Wij gaan dus nooit meer op reis zonder Deet 50%.

Koop bij Bol.com alvast je Deet 50% Anti-Insect Spray.

Reisartikelen.nl

Waar koop je reisartikelen voor je USA trip?

Bepaalde artikelen heb je bijvoorbeeld al voor je reis naar Amerika nodig. Een TSA slot is bijvoorbeeld verplicht wanneer je naar Amerika reist. Zit er geen standaard TSA slot op je koffer? Schaf deze dan aan voor je vertrek naar Amerika! Een slaapmasker en oordopjes kun je natuurlijk ook al in het vliegtuig gebruiken.

TSA slot
TSA slot
Bagage organizers
Bagage organizers
Nekkussen
Nekkussen
Slaapmasker
Slaapmasker
Oordoppen
Oordoppen
Travel wallet
Travel wallet

Toiletartikelen.

De meeste toiletartikelen zitten vaak al standaard in je toilettas of koop je gewoon in Amerika in de supermarkt. Daarom heb ik hieronder geen hele lange waslijst voor je gemaakt, maar sommige dingen heb je tijdens je reis al nodig. Zoals bijvoorbeeld 1 literzakje met reisflesjes om vloeistoffen in je handbagage mee te nemen. Wanneer je namelijk vloeistoffen in je handbagage hebt, ben je verplicht om deze artikelen in een 1 literzakje te vervoeren. Wel zo handig om deze al op voorhand te hebben.

Deet 50%
Deet 50%
Toilettas
Toilettas
Reisflesjes
Reisflesjes

Medisch

Ook medische spulletjes zitten vaak al in je toilettas, maar wij zijn erachter gekomen dat een aantal  artikelen voor de reis eruit gehaald worden. En dat is jammer, want wanneer je ze nodig hebt ben je afhankelijk van anderen.

Wanneer je tijdens je reis bijvoorbeeld een wondje oploopt, is het handig en praktisch om die pleister in de buurt te hebben en over diarree remmers tijdens de vliegreis, maar niet te spreken :-).

EHBO kit
EHBO kit
Imodium
Imodium
Azaron stick
Azaron stick
Zonnebrandcreme
Zonnebrandcreme
Tekentang
Tekentang
Pincet
Pincet

Kleding.

Waarom mensen altijd met die volle koffers op het vliegveld lopen te zeulen, is mij echt een vraag. Je gaat over het algemeen maar een, twee of drie weken op vakantie en wasmachines hebben ze in Amerika ook.

Wij moeten vaak lachen als de meneer of mevrouw bij de incheckbalie vol verbazing vraagt of dat alle koffers zijn? ‘Niet meer koffers’? ‘Nee mevrouw, wij reizen light’.

Toch zit steevast onderstaande kleding in onze koffer. Gaan we in het voorjaar naar Amerika dan lijkt het misschien wat overdreven, maar in bepaalde delen van Amerika ben je heel blij wanneer die thermobroek in je koffer zit. Voor de wandelingen, gaan onze wandelschoenen natuurlijk mee en worden we in Florida getrakteerd op een onverwachte hoosbui, dan is daar die handige plastic poncho.

Poncho
Poncho
Thermokleding
Thermokleding
Wandelschoenen
Wandelschoenen
Reissokken
Reissokken
Teenslippers Havaianas
Teenslippers Havaianas
Koop nu
Windjack
Windjack

Elektronica.

Heel eerlijk gezegd zijn dit natuurlijk elektronica snufjes die je tijdens je reis in Amerika niet altijd nodig hebt. Maar als je met kinderen reist, kan het handig zijn om bepaalde reisartikelen wel in je koffer te hebben. Om de reisstekkers kun je in Amerika natuurlijk niet heen. Die heb je nu eenmaal nodig om je iPhone, camera of tablet op te laden. En een camera is natuurlijk geen overbodige luxe met al dat geweldige natuurschoon. Maak je eenmaal de reis van je leven, heb je geen foto’s :-). Dat kan natuurlijk niet.

Stekkercontactdoos
Stekkercontactdoos
Universele wereldstekker
Universele wereldstekker
Powerbank
Powerbank

Extra reisartikelen.

Dit zijn van die artikelen die je niet vaak gebruikt, maar erg handig zijn als je ze wel hebt op het moment dat het nodig is. Het is maar net wat voor vakantie je hebt geboekt. Breng je tijdens je vakantie veel tijd op het water door, dan is een waterdichte zak handig om je spullen droog te houden. Reis je met de camper door Amerika, dan is het geen overbodige luxe om een waslijntje mee te nemen. Al is het maar een keer om je handdoeken en theedoeken te drogen.

Voor veel mensen is het een overbodige luxe geworden; Reisgidsen. Je vindt tegenwoordig alles op het internet, maar persoonlijk vind ik het heerlijk om in het vliegtuig nog eens door de reisgids van mijn bestemming te bladeren. Je doet toch altijd weer nieuwe ideeën op. Daarbij komt dat je niet overal een (goede) internetverbinding hebt en dus op de oude manier iets opzoekt.

Reisgids Capitool
Reisgids Capitool
Reisspellen
Reisspellen
Denkspellenboek
Denkspellenboek
Waterdichte tas
Waterdichte tas
Reis waslijn
Reis waslijn
Sneldrogende handdoek
Sneldrogende handdoek

In mijn blogpost top 10 bespaartips voor je reis naar Amerika vind je nog veel meer leuke tips voor je roadtrip naar Amerika!

SOCIAL CHECK-IN

 

Ook leuk om te lezen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button