Over mij

Over mij.

Hey, ik ben Ilse en help je graag om je reis naar Amerika onvergetelijk te maken door je te voorzien van handige (bespaar)tips en informatie. Zelf heb ik Amerika jaren geleden ontdekt en ik was in een klap fan.

Over mij: Amerika is mijn grootste passie in het leven.

Na jaren in de financiële sector te hebben gewerkt, was ik toe aan verandering. Na veel wikken en wegen heb ik de financiële sector verlaten.

Ik heb daarbij goed nagedacht over waar mijn passies liggen. Uiteindelijk ben ik zelfstandig ondernemer geworden als o.a. Freelance Content Creator en heb ik over mijn grote liefde Amerika een website opgezet.

Doordat ik tegenwoordig geen 9 tot 5 baan meer heb, kan ik mijn tijd zelf indelen. Juist omdat mijn werk op freelance basis is, heb ik op deze manier meer tijd gekregen om mijn passies uit te voeren. Plus met deze gecreëerde ruimte kan ik mij volledig focussen op de groei van USA Roadtrip Fan.

 

national-park-magazine

 

Website usaroadtripfan.

De website usaroadtripfan ben ik gestart omdat ik anderen zoveel mogelijk wil helpen om hun droomreis naar Amerika waar te maken.

Jaren geleden bracht ik uren op het internet door om voor onze Amerika reizen de juiste accomodaties te vinden. Ik zocht naar betrouwbare organisaties voor onze huurauto en waar vond ik toch die goedkope vliegtickets waar iedereen het over had? Juist daarom ben ik usaroadtripfan gestart.

Ik wil je helpen om in de chaos van het internet je weg te vinden en geef je op een overzichtelijke website relevante informatie voor je Amerika reis!

Op mijn website staan voorbeelden van leuke routes die je kunt gebruiken voor je eigen reis naar Amerika. Vertel ik alles over de mooiste Nationale & State Parken in Amerika.

Laat ik de beste bezienswaardigheden natuurlijk niet achterwege en geef je tientallen (bespaar)tips voor je reis naar Amerika.

Maar ik leg je bijvoorbeeld ook wat de leukste steden in Amerika zijn om te bezoeken. En misschien wel het allerbelangrijkste, waar boek je die schitterende reis naar Amerika?

 

Gratis ebook ‘Amerika on a Budget’.

Omdat mensen mij zo vaak vragen wat nu de beste tips zijn om een reis naar Amerika te boeken, heb ik een ebook geschreven.

Hierin vermeld ik 18 gouden tips om te besparen op een reis naar Amerika. Je kunt het ebook ‘Amerika on a Budget’ –> hier gratis aanvragen.

amerika gratis ebook

 

Kortom: Ik probeer je zo veel mogelijk tips, informatie en inspiratie te geven. Want het zou toch heel mooi zijn wanneer ik je kan aanzetten om die droomreis naar Amerika eindelijk waar te maken!

Nieuwsgierig geworden? Neem dan een kijkje op de website.

 

SOCIAL CHECK-IN

Ook leuk om te lezen

Back to top button