BlogTips

Met de boot naar Amerika.

Met de boot naar Amerika.

Kun je met de boot naar Amerika? “Jazeker!” Is het aan te raden? “Nou, nee, niet echt.” Maar wil je toch op een avontuurlijke en bijzondere manier de grote plas oversteken en met de boot naar Amerika? Dan leg ik graag uit hoe je dit voor elkaar krijgt.

Kun je met de boot naar Amerika? “Jazeker!” Is het aan te raden? “Nou, nee, niet echt.”

Maar waarom zou je eigenlijk met de boot naar Amerika willen? Misschien vind je het vliegtuig overvol, waardoor je te weinig (been)ruimte hebt? En dan zit er ook nog eens een vreemde naast, voor en achter je in het vliegtuig. Of misschien vind je de vliegtickets naar Amerika te duur?

Dan heb ik goed nieuws voor je, want er is inderdaad een alternatief om Amerika te bereiken. Maar ik waarschuw je: Het is niet de snelste, goedkoopste en de meest aantrekkelijke manier van reizen.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

 

Met de boot naar Amerika.

In plaats van met het vliegtuig naar Amerika te reizen, kun je ook met een trans-Atlantische cruise naar Amerika. Dit is tevens dé manier om kennis te maken met het leven aan boord van een cruiseschip. In tegenstelling tot reguliere cruises, die meestal een rondje varen, vaar je met de trans-Atlantische cruise van het ene continent naar het andere continent. In dit geval vaar je van Europa naar Amerika.

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat een trans-Atlantische cruise inhoudt? Kijk dan eens op een van onderstaande websites. Deze organisaties bieden trans-Atlantische cruises aan. Zowel naar Amerika als naar andere landen. Vergeet niet in het zoekveld, bij de desbetreffende site, om bij bestemming te kiezen voor: Trans-Atlantische cruise.

Er zijn verschillende rederijen die afvaarten van Europa naar Amerika aanbieden zoals:

 

Met de boot naar Amerika? Wat kost dat?

Vanuit een haven in Nederland, bijvoorbeeld Amsterdam of Rotterdam, zijn er meerdere trans-Atlantische cruises die in diverse seizoenen vertrekken. Maar je kunt ook elders vanuit Europa naar diverse havens in Amerika varen.

Je kunt in Amerika kiezen uit verschillende aankomst havens zoals bijvoorbeeld:

–> New York City

–> Boston

–> Miami

Tijdens je overtocht kunnen er verschillende havens aangedaan worden. Bijvoorbeeld een stop in Ierland of in Canada. Een trans-Atlantische cruise duurt ongeveer 14 tot 21 dagen. De kosten van zo’n cruise beginnen vaak vanaf 1.500,- euro. Maar vergeet niet dat je ook nog terug naar Europa moet!

met-de-boot-nar-amerika-cruise

 

Met een containerschip naar Amerika varen.

Vind je een cruise maar te gewoontjes en wil je het allemaal nog avontuurlijker en ruiger? Dan heb je ook nog de mogelijkheid om met een containerschip naar Amerika te varen. Denk niet dat je veel luxe hebt op dit schip. Geen heerlijke cocktails, verwarmde zwembaden met glijbaan, een heerlijk buffet of een mooie buitenhut met balkon. Nee, nee, je slaapt in een kajuit en eet gewoon iedere dag met de bemanning mee.

Denk ook niet dat je deze overtocht regelt bij het reisbureau om de hoek. Of dat je lekker, na je werk, de overtocht wel even on-line regelt. Je zult echt wat onderzoek moeten verrichten op het internet en er wat mailtjes aan moeten besteden. Frachtschiff-Touristik is een van die rederijen die reizigers meeneemt op hun schip. Wees er snel bij, want er kunnen maar een paar gasten mee aan boord.

O ja, en houd er rekening mee dat je ongeveer een weekje of 6 onderweg bent met dit containerschip. Misschien is dat overvolle vliegtuig toch een goed alternatief?

met-de-boot-naar-amerika-container-schip

 

Andere manieren om naar Amerika te reizen.

Gaat dit je allemaal net even iets te ver en wil je liever op een andere manier naar Amerika reizen? Dat kan.

 

Georganiseerde reis boeken, pakketreizen.

Wil je lekker achterover liggen zonder je reis helemaal zelf uit te moeten pluizen? Boek dan een georganiseerde reis naar Amerika via het reisbureau. Het reisbureau regelt namelijk alles voor je. Dit betreft je vlucht, huurauto en je overnachtingen in Amerika.

De beste specialisten voor je Amerika reis.

 

Cruise maken vanaf Amerika.

Wat ook nog een mogelijkheid is, is om tijdens je reis in Amerika een cruise te maken. Werkelijk een fantastische belevenis die wij niet hadden willen missen. Wij hebben namelijk vanaf Miami een cruise van vijf dagen door het Caribisch gebied gemaakt.

De cruise bracht ons naar Jamaica, Mexico, de Kaaimaneilanden en de Bahamas. Een aanrader en een super belevenis! Heb je toch nog op een boot gezeten :-).

Maak vanaf Miami een cruise.

 

Per vliegtuig.

En dan nu de leukste manier: Regel gewoon zelf je reis naar Amerika. Bepaal naar welk gebied je wil in de Verenigde Staten, hoe lang je gaat en wat voor soort rondreis je wil maken.

Kijk als eerste voor je vliegtickets bij Skyscanner, regel vervolgens je huurauto of camper en als laatste boek je de overnachtingen in Amerika. Deze manier van plannen, geeft mij de meeste voldoening.

Vind goedkope vliegtickets

 

Wat je ook doet en hoe je ook naar Amerika reist, er is voor iedereen een juiste manier en bestemming te vinden.


Ook leuk om te lezen over Amerika.

–> Tip| Top 30 meest gelezen boeken over Amerika. 

–> 4 gouden tips voor goedkope vliegtickets naar Amerika.

–> Goedkoop bellen en internet in Amerika? Dat doe je zo!

–> Wat kost een rondreis door Amerika?

–> Uitgebreide informatie over Cruise reizen.


 

Reizen Amerika

 

Op vakantie naar Amerika? –> Op vakantie naar Amerika, dit wil je weten!  En neem ook eens een kijkje bij mijn favoriete Amerika websites.

Rondreis naar Amerika.

Zoek een reis naar deze bestemming

Vliegtickets naar Amerika.

Vind goedkope vliegtickets

Overnachten in Amerika.

Zoek overnachtingen

Camper huren in Amerika.

Vergelijk verhuurders

Auto huren in Amerika.

Vergelijk autoverhuurders

 

SOCIAL CHECK-IN

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to top button