BlogEten & drinkenNew York

Lekkere trek in New York? Hier moet je zijn!

L/dropcap]ekkere trek in New York!.Het is voor mijn omgeving geen geheim dat New York mijn favoriete wereldstad is. Elke keer wanneer ik New York bezoek, gebeurt het. Dat gevoel, die positieve vibe die je voelt wanneer je midden in New York staat. Dat gevoel, dat… tja…, het is iets wat je bijna niet kunt omschrijven en uitleggen.

Lekkere trek in New York? Op deze goddelijke plaatsen moet je zijn! Werkelijk, om je vingers bij af te likken.

De geluiden, het uitzicht, de geur, het eten en de energie die door deze stad gaat, maakt het voor mij elke keer weer zeer speciaal en erg bijzonder. Dus elke keer wanneer ik New York bezoek, pak ik ook de gelegenheid om steeds weer nieuwe dingen te ontdekken. De laatste keer heb ik mij volledig los gelaten op mijn lekkere trek.

Voor mijn reis naar bruisende New York City begon, had ik mij goed ingelezen waar ik nu precies de beste hotspots voor mijn lekkere trek kon vinden. In mijn omgeving en op social media had ik om advies gevraagd. Nou, ik heb het geweten hoor! Dank jullie wel voor al jullie heerlijke suggesties. Ik heb voor mezelf de lekkerste eruit gepikt en een eigen top 5 gemaakt van mijn lekkere trek hotspots in New York.

 

Lekkere trek in New York.

 

1. The Bagel Store

Ja, wat moet ik nu nog in hemelsnaam zeggen over The Bagel Store wanneer je onderstaande foto ziet? Daar kan ik toch geen zinnig woord meer aan toe voegen? Bekijk de foto maar even. Nou, zoals de bagel met cream cheese eruit ziet, zo smaakt hij ook. Overweldigend, veel en de smaken zijn heerlijk op elkaar afgestemd.

Twee van deze jongens naar binnen werken, gaat je denk ik niet lukken. Begin er maar gewoon met eentje, voor de lekkere trek zullen we maar zeggen :-). O ja, je vindt de The Bagel Store op 754 Metropolitan Avenue in Brooklyn. Smakelijk!

 

2. Emack and Bolio’s  

IJsjes van Emack and Bolio’s zijn, denk ik de coolste ijsjes die je in New York kunt krijgen. Ze voegen bij Emack ontbijtgranen (cereal) aan je ijs toe en dit is een aangename toevoeging, al zeg ik het zelf. Het ijs is heerlijk vers en natuurlijk zelfgemaakt. Je kunt kiezen uit diverse smaken, maar als ik een suggestie mag doen? Probeer de S’more uitvoering eens. Werkelijk….. to die for!

Je kunt hier trouwens ook een Ice Cream Pizza kopen, maar dat ging mij net even iets te ver. Het leuke is dat je Emack and Bolio’s op drie plaatsen in New York vindt. Geen excuus dus, er is er altijd wel eentje bij je in de buurt. Je vindt Emack op 81st Street and First Avenue, op Amsterdam Ave Between 78th & 79th en in Brooklyn op Brooklyn Heights 115 Montague Street.

 

3. Max Brenner

Max Brenner is eigenlijk geen nieuwkomer voor mij. De Chocolade Bar van Max Brenner is sinds onze reizen naar Amerika een favoriet geworden. De Chocolade Bar/Restaurant van Max Brenner heeft filialen in Boston, Philadelphia en in New York. Ze verkopen hier de meest bijzondere wafels, overheerlijke milkshakes en je kunt hier zelfs je eigen chocolade cake “bouwen”.

Wanneer iemand aan mij vraagt of ik een goed restaurant weet in New York, dan raad ik altijd aan om bij Max binnen te lopen. Wil je geen ontbijt, lunch of diner bij Max? Loop dan alleen al binnen voor je lekkere trek. En wil je nu echt een keer een overkill aan calorieën binnen krijgen probeer dan eens de Shaken Chocolate Milk! Goddelijk…. Je vind Max Brenner op 841 Broadway, om de hoek bij Union Square Park.

 

4. Black Tap

Black Tap heeft het internet zo’n beetje overgenomen met foto’s van hun schitterende milkshakes. Ze zien er niet alleen goddelijk uit, geloof mij: zo smaken ze ook! Wanneer je bij Black Tap binnen loopt, verwacht dan een rij als je iets te eten wil bestellen. Maar wanneer locals in New York in een rij staan dan weet je dat je goed zit en is het het wachten absoluut waard.

Black Tap vind je op drie locaties in New York. Op 177 Ludlow St, 529 Broome St en op 136 W 55th St in New York. Ze hebben bij Black Tap heerlijke hamburgers. Die kosten rond de 16$ en hun beroemde milkshakes koop je al voor 9$. Voor New Yorkse begrippen vond ik dit nog meevallen.

 

5. Magnolia Bakery

Wanneer ik voor een lekkere trek een top 5 samenstel, kan ik natuurlijk niet om het beroemde Magnolia Bakery heen. En dat wil ik eigenlijk ook helemaal niet. Ondanks de hype die om de bakkerij hangt, ben ik hier tijdens mijn eerste bezoek aan New York toch eens een cupcake gaan uitproberen. En wat mij betreft klopt de hype ook. Het is absoluut de moeite waard om hier je lekkere trek te stillen met een van de heerlijke zoetigheden die ze bij Magnolia Bakery aanbieden.

De beroemde cupcake-keten van New York is bekend geworden door de populaire tv-serie Sex and the City. Er zijn meerdere vestigingen in New York, maar de oudste en meest bekende is te vinden op 401 Bleecker Street. Een knus winkeltje in pastelkleuren met veel verschillende lekkernijen. Het meest verkochte gebakje is de Red Velvet Cupcake en de heerlijke Banana pudding.

 

Ik hoop dat wanneer je een bezoek aan New York brengt, je een van deze 5 lekkere trek hotspots in New York bezoekt!

–Lees hier al onze uitgebreide artikelen over New York City!

 

Ook leuk om te lezen over New York.

–> 24x gratis musea bezoeken in New York City

–> De Vessel, de nieuwste attractie in New York!

–> Goede betaalbare hotels in New York.

–> 100 leuke dingen om te doen in New York!

–> Het Vrijheidsbeeld bezoeken? Dat doe je zo.

 

Stedentrips

 

Ben je op zoek naar een vakantie is Amerika? Deze Amerika aanbieders hebben de beste Amerika reizen voor je op rij gezet.

Voor al onze reizen naar Amerika maak ik altijd gebruik van de zelfde websites. Neem een kijkje bij een van mijn favoriete websites van Amerika!

Rondreis naar Amerika.

Zoek een reis naar deze bestemming

Vliegtickets naar Amerika.

Vind goedkope vliegtickets

Overnachten in Amerika.

Zoek overnachtingen

Camper huren in Amerika.

Vergelijk verhuurders

Auto huren in Amerika.

Vergelijk autoverhuurders

Ook leuk om te lezen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to top button