Blog

Lake Tahoe, Nevada.

national-park-magazine-Amerika

Lake Tahoe, Nevada. Lake Tahoe is een bestemming in California die absoluut op je Amerika bucket-list mag staan. Wij hebben het mooiste meer van Californië al van onze lijst afgevinkt, maar het zou geen straf zijn om Lake Tahoe in Nevada nogmaals te bezoeken.

Zet Lake Tahoe op je Amerika bucket list.

Eigenlijk willen wij Lake Tahoe, ergens in de komende jaren, nog een keer bezoeken, maar dan tijdens de winter. Dat zou superleuk zijn, skiën in Californië! Want op de top van de Sierra Nevada biedt Lake Tahoe een prachtig smaragd blauw meer, omgeven door besneeuwde bergtoppen.

Een van de leukste dingen aan Lake Tahoe in Nevada is dat deze plaats het hele jaar door verandert. Het gebied verschuift namelijk tussen een winterwonderland tijdens het skiseizoen en een geweldige zwem- en watersport locatie in de zomer. Lake Tahoe heeft leuke bezienswaardigheden en is bijzonder spectaculair.

 


Regel je reis naar Amerika.

 

 

 Reizen

 

Lake Tahoe, Nevada.

Ons bezoek aan Lake Tahoe vond plaats in augustus, dus wij hebben veel in de omgeving van Lake Tahoe gewandeld en gezwommen. Met name het Sand Harbor Beach is een must om te bezoeken als je in de zomer naar Lake Tahoe gaat.

Naar aanleiding van ons bezoek aan dit prachtige meer, heb ik een uitgebreid artikel geschreven. Het artikel van Lake Tahoe vind je hier. In dit artikel wil ik mij meer spitsen op de schoonheid van Lake Tahoe in Nevada. En hoe kun je dat het beste doen? Inderdaad, door tientallen schitterende, prachtige foto’s van Lake Tahoe te tonen.

 

De mooiste foto’s van Lake Tahoe.

Dit artikel bestaat voornamelijk uit foto’s waarmee ik hoop je te inspireren om Lake Tahoe in Nevada te gaan bezoeken. Oké, genoeg gekletst, laat die schitterende foto’s maar doorkomen.

Lake Tahoe.

lake-tahoe-zwemmen

lake-tahoe-strand

Nevada-lake-tahoe

lake-tahoe-wandelen

emerald-bay-lake-tahoe

Zonsondergang Lake Tahoe.

zonsondergang-lake-tahoe

lake-tahoe-zonsondergang

lake-tahoe-zonsopkomst

 

Kanoën of kajakken bij Lake Tahoe, Nevada.

lake-tahoe-kajak

varen-lake-tahoe

lake-tahoe-kano

 

Lake Tahoe in de winter.

lake-tahoe-in-de-winter

skiën-lake-tahoe

winter-lake-tahoe-sneeuw

 

Lake Tahoe, Nevada.

Zijn deze foto’s niet schitterend en heb ik iets teveel gezegd? Lake Tahoe is toch prachtig? Ter verduidelijking: wij hebben niet alle foto’s genomen. Er zitten namelijk ook foto’s van de officiële website van Lake Tahoe bij.

Toen wij Lake Tahoe bezochten, was de lucht wat grijs, dus niet al onze foto’s zijn goed gelukt. Toch hoop ik dat je van dit foto-artikel genoten hebt en je er serieus over nadenkt om dit prachtige smaragd blauwe meer te bezoeken tijdens je reis in het zuidwesten van Amerika.

Voor uitgebreide informatie over Lake Tahoe verwijs ik je naar mijn artikel: Lake Tahoe: Het mooiste meer van Californië.

Lake Tahoe: Het mooiste meer van Californië.

 


Ook leuk om te lezen over Amerika.

–> Het aller, aller mooiste van Yosemite National Park op een rij.

–> Ken jij deze prachtige 50(!) bezienswaardigheden in Californië?

–> 41 gratis bezienswaardigheden in San Francisco.

–> Lake Tahoe het best bewaarde geheim van Californië.

–> De leukste stops en bezienswaardigheden aan de Highway one.


 

Reizen Amerika

 

Op vakantie naar Amerika? Kijk eens bij een van mijn favoriete websites.

Rondreis naar Californië.

Zoek een reis naar deze bestemming

Vliegtickets naar Amerika

Vind goedkope vliegtickets

Overnachten in Amerika.

Zoek overnachtingen

Camper huren in Amerika.

Vergelijk verhuurders

Auto huren in Amerika.

Vergelijk autoverhuurders

Sommige artikelen op deze website bevatten affiliatelinks, wat betekent dat als je iets boekt via een van deze links, ik hiervoor een kleine commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden.

SOCIAL CHECK-IN

Ook leuk om te lezen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to top button