BlogBryce Canyon National ParkHotels

Gevonden! De beste hotels bij Bryce Canyon National Park.

Met slechts iets meer dan twee miljoen bezoekers per jaar, in plaats van twee miljoen bezoekers in twee maanden zoals bij sommige andere Nationale Parken, lijkt het bijna alsof je Bryce Canyon helemaal voor jezelf hebt. Nou ja, bijna dan. Want ondanks dit bezoekersaantal moet jij wel samen met die andere twee miljoen bezoekers ergens overnachten in een van de hotels bij Bryce Canyon National Park.

Een overnachting boeken bij Bryce Canyon is een hele uitdaging.

En een overnachting boeken bij Bryce Canyon is een hele uitdaging, tijdens het hoogseizoen. Zorg er daarom voor dat je tijdig je overnachting bij Bryce Canyon boekt en weet waar en in welke hotels je kunt overnachten bij Bryce Canyon National Park.

Bryce Canyon National Park ligt in de staat Utah en kenmerkt zich door de unieke geologische rotsformaties die door de samenwerkende krachten van vriezen en dooien zijn ontstaan. Die formaties noemt men hoodoos. Deze hoodoos komen ook elders in de wereld voor, maar nergens ter wereld zo geconcentreerd als in Bryce Canyon. Een bezoek aan het Park is daarom een absolute must tijdens je Amerika reis.

 

 

Onze overnachting bij Bryce Canyon National Park.

Veel reizigers ‘vergeten’ nog wel eens dat je ook een ‘korte vakantie’ naar Amerika kunt boeken. Zo hebben wij ooit, tijdens de meivakantie, met de kinderen een vakantie van 12 dagen naar Amerika geboekt. Het was de bedoeling om tijdens die vakantie Las Vegas te bezoeken, te relaxen en verder Zion National Park en Bryce Canyon National Park uitgebreid te ontdekken.

Onze eerste en laatste overnachting brachten we door in een hotel in Las Vegas en voor de rest van onze vakantie hadden we een huis gehuurd in de omgeving van Alton en Duck Creek Village. Zo overnacht je precies tussen Zion National Park en Bryce Canyon in.

Als je een huis huurt in Duck Creek Village overnacht je in een prachtige omgeving waar hertjes in je voor- en achtertuin lopen en je overnacht tussen de National Parken in. Wellicht een optie voor je volgende vakantie naar Amerika?

Meld je aan bij Airbnb en bekijk huizen in de buurt van Bryce Canyon National Park

 

 

Kosten hotels Bryce Canyon National Park.

Natuurlijk is het je eigen persoonlijke voorkeur die bepaalt of je liever 1, 2 dagen of 2 weken overnacht bij Bryce Canyon National Park. Waar je ook voor kiest, wees erop voorbereid dat je overnachting in een huurhuis iets duurder uitvalt dan een overnachting in een van de hotels bij Bryce Canyon National Park.

Het voordeel van een huis huren, is dat je eigen maaltijden kunt koken en niet elke dag uit eten ‘moet’. Dit trekt de kosten ten opzichte van een hotel en uit eten gaan, weer een beetje recht.

Gemiddeld kost een overnachting in een van de hotels bij Bryce Canyon National Park, tijdens het hoogseizoen, tussen de €100 en €350.

De prijzen van een huurhuis via Airbnb, in de buurt van het National Park, beginnen vanaf €100. Dit is een gemiddelde. Prijzen variëren, met name wanneer je tijdens het voor- en najaar of tijdens het hoogseizoen een overnachting boekt in Bryce Canyon.

Vind hier hotels via Booking.com in de buurt van Bryce Canyon National Park.

 

 

Overnachten in Bryce Canyon National Park.

Er is natuurlijk geen groter gemak dan een verblijf boeken midden in Bryce Canyon National Park. Wie wil er nu niet wakker worden met alle natuurlijke wonderen van het Park, recht voor je deur.

Bryce Canyon heeft echter niet veel accommodaties in het Park die je kunt boeken. Daarom boeken reizigers vaak een accommodatie net buiten het Park.

Overnachten in Bryce Canyon kan in de historic Bryce Canon Lodge of bij een van de twee campgrounds in het Park.

–> Bryce Canyon National Park heeft twee campings:

  • North en Sunset, gelegen in de buurt van het Visitor Center
  • Bryce Canyon Lodge en het Bryce Amphitheater

 

 

Hotels Bryce Canyon National Park.

Buiten Bryce Canyon National Park vind je voldoende hotels om te overnachten in alle soorten en prijsklassen. Van de bekende Amerikaanse ketens zoals Best Western Plus, waar een overnachting ongeveer €250 per nacht kost of een cabin vanaf €85 per nacht. Kortom: Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt.

Omdat Bryce Canyon in het Park niet veel accommodaties aanbiedt, zijn er in de omgeving voldoende plaatsen waar je kunt overnachten. Onderstaande locaties liggen tussen de 4 kilometer en 78 kilometer van Bryce Canyon National Park.

  • Bryce 4 kilometer.
  • Tropic 18 kilometer.
  • Cannonville 25 kilometer.
  • Panguitch 39 kilometer.
  • Hatch 41 kilometer.
  • Duck Creek Village 78 kilometer.
Bekijk hotels in de buurt van Bryce Canyon via Booking.com.

 

 

Hoe lang bezoek je Bryce Canyon National Park.

Hoe lang je in Bryce Canyon National Park blijft, is natuurlijk iets persoonlijks. Waar de een aan één dag genoeg heeft, wil de ander een National Park volledig uitpluizen. Ons advies aan reizigers is om minimaal één overnachting te boeken bij Bryce Canyon.

Voor je bezoek aan Bryce Canyon ben je namelijk al een hele dag kwijt, in de auto of shuttlebus, om de belangrijkste bezienswaardigheden van het Park te zien.

Houd er dus rekening mee dat wanneer je bijvoorbeeld in de canyon wil afdalen voor een wandeling je minimaal twee dagen nodig hebt in Bryce Canyon.

hotels-Bryce-Canyon-National-Park-Ingang

 

Wat te doen in Bryce Canyon National Park.

Ik heb het geluk gehad om Bryce Canyon twee maal te mogen bezoeken. Want zo het voelt echt, als een geluk, omdat Bryce Canyon gewoonweg een schitterend National Park is. Veel reizigers rijden alleen over de scenic highway om de uitkijkpunten van het Park te bezoeken en dat vind ik jammer. Bryce Canyon National Park heeft namelijk nog veel meer te bieden.

Zowel de Grand Canyon als Bryce Canyon vond ik mind blowing en niet te bevatten. Een natuurspektakel dat je eigenlijk ooit een keer in je leven gezien ‘moet’ hebben.

Het is daarom belangrijk van te voren te bedenken wat je wil doen én zien in Bryce Canyon. Vind jij het oké om met je huurauto of de shuttlebus enkel langs de highlights van het Park te rijden of wil je ook wat ondernemen in Bryce Canyon?

Om je bij deze keuze te helpen, heb ik een artikel geschreven met de belangrijkste bezienswaardigheden van Bryce Canyon. Op deze manier kun jij zelf vooraf bepalen wat je wel en niet wil doen in Bryce Canyon National Park.

Lees hier alle artikelen over Bryce Canyon National Park.

 

 

Ook leuk om te lezen.

–> Dit zijn de mooiste wandelroutes bij Bryce Canyon

–> Dit zijn ze! De mooiste bezienswaardigheden van Zion National Park.

–> Death Valley in een dag bezoeken? Dat doe je zo!

–> Ken jij de mooiste watervallen van Yosemite National Park al?

–> Hier overnacht je bij de Grand Canyon

–> Lake Tahoe het mooiste meer van Californië.

 

Reizen Amerika

 

Op vakantie naar Bryce Canyon National Park.

Op vakantie naar Amerika? Kijk dan eens bij een van mijn favoriete websites over Amerika.

Rondreis Bryce Canyon.

Zoek een reis naar deze bestemming

Vliegtickets naar Bryce Canyon.

Vind goedkope vliegtickets

Overnachten in Bryce Canyon.

Zoek overnachtingen

Camper huren Bryce Canyon.

Vergelijk verhuurders

Auto huren Bryce Canyon.

Vergelijk autoverhuurders

Ook leuk om te lezen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to top button