BlogKosten

5 betrouwbare websites voor een hotel of vakantiehuis.

Toen wij voor de eerste keer op vakantie naar Amerika gingen, heb ik uren op internet gesurft om de juiste accomodaties te vinden. Ik was gewoon op zoek naar een goed hotel of vakantiehuis in Amerika, maar dat was nog niet zo makkelijk. Want ik wist niet waar ik moest zoeken en bij welke organisaties ik moest zijn. Waren die websites wel betrouwbaar? Kwamen we niet ergens in ’the middle of nowhere’ terecht? Daar heb je toch echt geen zin in met drie kinderen!

Op zoek naar een leuk hotel of vakantiehuis in Amerika? Deze 5 betrouwbare websites gaan je absoluut helpen!

Maar gelukkig durf ik inmiddels wel toe te geven dat ik van al dat gereis naar Amerika toch wel wat wijzer ben geworden. En dat ik mijn hand niet meer omdraai, om een schitterend vakantiehuis, met infinity pool, in Phoenix te boeken. Of een fantastisch hotel, met spectaculair uitzicht op de Strip in Las Vegas te vinden. Wat te denken van een spannend, afgelegen, gigantische blokhut in Alton (Utah), met dagelijks herten in je voortuin. Je kunt onze overnachtingen vinden op onderstaande websites.

Jij hoeft niet urenlang te surfen of op zoek te gaan naar dat leuke hotel of vakantiehuis in Amerika. Want deze 5 betrouwbare websites zijn mijn favoriet en gaan je echt helpen.Booking.com

 

5 betrouwbare websites voor je hotel of vakantiehuis in Amerika.

 

1. Airbnb

Wie heeft er nu niet van Airbnb gehoord? Volgens mij is het algemeen bekend dat je op deze website schitterende huizen of appartement kunt huren. Ook in Amerika!

In het begin was ik wat huiverig, want ik wist niet of dat wat ik op de foto zag, ook daadwerkelijk zou gaan krijgen bij aankomst in Amerika. Gelukkig zijn wij nog nooit teleurgesteld geraakt in de huizen bij Airbnb, maar ik heb voor mezelf wel drie regels opgesteld.

  • Huur alleen een huis of appartement bij Airbnb met minimaal 4 recensies of meer.
  • Ik huur nooit een huis wanneer ik alleen foto’s van de buitenkant van het huis zie. Ik wil ook foto’s zien van de binnenkant van het huis.
  • Communiceer alleen via Airbnb en ga nooit in op betaalverzoeken buiten Airbnb om.

Wij hebben bij Airbnb meerdere huizen en appartementen in Amerika gehuurd. Ons laatste huis was dit huis in Phoenix, Arizona met een schitterend uitzicht en een heerlijk infinity pool.

huisphoenix 5 betrouwbare websites hotel vakantiehuis Amerika

Vanaf 95 euro per dag huur je via Airbnb een huis in Amerika.

Vind een leuke accommodatie bij Airbnb.com

 

2. Booking.com

Tja, de website van Booking.com is toch wel mijn favoriet als het om het huren van een hotel gaat. Alhoewel ik moet zeggen dat ik de laatste tijd ook leuke appartementen kan vinden op de site van Booking.com/appartementen.

Het is gewoon een heerlijke overzichtelijke site. Je kunt maanden van te voren boeken, je ziet op een kaart in een oogopslag waar de goedkoopste hotels zich bevinden. En heb je na je boeking een beter of goedkoper hotel gevonden, dan kun je gratis annuleren.

Boek je vaker bij Booking.com dan word je ook nog eens beloond. Je wordt dan namelijk ‘Genius klant’ en ontvangt minimaal 10% korting op bepaalde hotels. Kortom: ik ben gewoon een groot fan van Booking.com.

Ons laatste hotel wat ik in Amerika heb geboekt was het Best Western Plus At Lake Powell, in Page.

hotel-vakantie-huis-amerika

De gemiddelde kosten om bij Booking.com een hotel te boeken in Amerika bedragen 85 euro per dag.

vind een goed en betaalbaar hotel in Amerika bij Booking.com.

 

3. Homeaway

Het concept van Homeaway lijkt heel eerlijk gezegd toch wel behoorlijk veel op dat van Airbnb. Maar dat maakt mij eigenlijk helemaal niets uit wanneer ik op zoek ben naar dat fijne hotel of vakantiehuis in Amerika! Ik merk wel dat de eigenaren van Homeaway iets later of soms helemaal niet op je aanvraag reageren. Kijk dus tijdig op de site van Homeaway voor een leuk appartement of vakantiehuis.

Voor Homeaway heb ik voor mijzelf dezelfde 3 regels opgesteld die ik bij Airbnb gebruik. Dan kan het nooit misgaan!

  • Huur alleen een huis of appartement bij Homeaway met minimaal 4 recensies of meer.
  • Huur nooit een huis wanneer je alleen foto’s van de buitenkant ziet. Ik wil ook foto’s zien van de binnenkant van het huis.
  • Communiceer alleen via Homeaway en ga nooit in op betaalverzoeken buiten Homeaway om.

Wij sliepen een tijdje terug in een leuk, betaalbare basement in Edmonton, Canada. Dan krijg je toch weer een hele andere leuke beleving dan waneer je in een hotel slaapt.

Bij Homeaway een huis te huren in Amerika gaat gemiddeld vanaf 95 euro per dag.

Vind hier een accommodatie bij Homeaway in Amerika. 

 

4. TUIvillas

Om heel eerlijk te zijn heb ik TUIvillas nog niet zo lang geleden ontdekt. Ik was vorig jaar op zoek naar twee huizen om te huren. We gingen met twee families op vakantie naar Florida. Maar tijdens wat speurwerk op internet kon ik zo een twee drie niet de juiste huizen vinden. Ik wilde namelijk 2 huizen dicht bij elkaar vinden.

Uiteindelijk ben ik bij TUIvillas uitgekomen. Ik heb twee leuke huizen, met voldoende ruimte, in Windsor Hills kunnen huren. En ben super tevreden over hoe dit allemaal gegaan is.

Tijdens een volgende vakantie naar Amerika komt de site van TUIvillas er absoluut weer bij! Het meeste aanbod van huizen bieden ze aan in Florida, maar ook in de rest van Amerika verhuurt TUI en heb ik al een aantal leuke en mooie huizen gezien.

Wij hebben vorig jaar oktober een huis gehuurd in Windsor Hills.

hotel-vakantiehuis-amerika

De gemiddelde kosten om bij TUIvillas een huis te huren in Amerika is vanaf 100 euro per dag.

Neem eens een kijkje op de website van TUIvillas.

 

5. Hotwire

Zowel Booking.com als Hotwire staan standaard op mijn bureaublad van mijn computer. Want ben ik voor onze vakantie in Amerika op zoek naar een hotel, dan maak ik altijd gebruik van Booking.com of Hotwire. Wat ik met name prettig vind bij Hotwire is de prijs. Daar ga ik niet om liegen.

Hotwire biedt namelijk spectaculaire prijzen aan. Hotelkamers goedkoper dan bij Hotwire heb ik nog nooit gevonden.

Het concept van Hotwire is dat ze voor je boeking de naam van het hotel niet noemen. Je vult je locatie in en Hotwire biedt een aantal hotels aan, met flinke korting. De korting op je hotelkamer kan oplopen tot 75%! Heb je de boeking afgerond dan krijg je de naam en adres van je hotel te zien.

Het gaat altijd om bekende hotel ketens in Amerika. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je ergens achteraf ‘in de hood’ terecht komt. Het kan dus zomaar zijn dat je voor een schitterende prijs in een 4 sterren hotel terecht komt.

Het laatste hotel wat ik bij Hotwire geboekt heb is Arizona Charlie’s Decatur Hotel & Casino in Las Vegas.

Je hoeft niet op bovenstaande manier een kamer te boeken trouwens. Hotwire heeft ook hotels waar je direct de prijs van ziet. Ook deze kamers hebben een behoorlijke korting.

Vanaf 45 euro per dag boek je een hotel bij Hotwire!

Boek een hotelkamer met flinke korting bij Hotwire.com

 

Conclusie hotel of vakantiehuis in Amerika.

Ik hoop dat ik je met deze 5 websites wat verder heb kunnen helpen, waardoor je een goed hotel of vakantiehuis in Amerika gaat vinden voor je droomreis naar de Verenigde Staten!

Tip | Ook leuk om te lezen:

–> Voordelige vliegtickets vinden? 4 gouden tips op een rij 

–> Tijdens de herfst- of kerstvakantie naar Florida? Dit zijn de kosten!

–> Dit koste een overnachting gemiddeld in Amerika

Klaar om je hotel of vakantiehuis in Amerika te vinden? Op de website van TUI staan op dit ogenblik een aantal leuke aanbiedingen naar Amerika.

 

Ook leuk om te lezen over Amerika.

–> Must: Aanschaf creditcard Amerika. 

–> Op vakantie naar Amerika, dit wil je weten!

–> Wat kost een rondreis in Amerika?

–> 5 Betrouwbare websites voor overnachtingen in Amerika.

–> Goedkoop bellen en internet in Amerika.

 

 

Op vakantie naar Amerika? Kijk dan eens bij een van mijn favoriete websites over Amerika.

Rondreis naar Amerika.

Zoek een reis naar deze bestemming

Vliegtickets naar Amerika.

Vind goedkope vliegtickets

Overnachten in Amerika.

Zoek overnachtingen

Camper huren in Amerika.

Vergelijk verhuurders

Auto huren in Amerika.

Vergelijk autoverhuurders

Ook leuk om te lezen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to top button