BlogEten & drinkenTips

Hoe laat eten Amerikanen.

Aan het einde van een lange dag kijken veel mensen er naar uit om te gaan zitten en te genieten van een heerlijke maaltijd. Verschillende landen eten op verschillende tijden, afhankelijk van de cultuur van het land. Maar hoe zit dat eigenlijk in Amerika? Hoe laat eten Amerikanen?

Als je van plan bent om naar Amerika te reizen, is het dus handig om te weten hoe laat Amerikanen eten. Weet je hoe laat ze eten in Amerika, dan kun je hier rekening mee houden. Op deze manier kun je op bepaalde tijden restaurants vermijden, in verband met drukte.

Op de vraag hoe laat Amerikanen eten, kun je over het algemeen zeggen dat Amerikanen ontbijten tussen 7:00 en 8:00 uur, lunchen tussen 12:00 en 14:00 uur en dat Amerikanen dineren tussen 18:00 en 19:30 uur. Het diner wordt door de Amerikanen als hoofdmaaltijd beschouwt.

Amerikaanse kookboeken

Haal Amerika in huis door een van de deze prachtige Amerikaanse kookboek te proberen.

Hoe laat eten Amerikanen.

De meeste Amerikanen eten gedurende de dag drie maaltijden: ontbijt, lunch en diner. De specifieke tijd voor deze maaltijden varieert per (werk)schema en gezin.

Het is natuurlijk belangrijk om te weten dat mensen, waar dan ook ter wereld, hun eigen eet- en werkschema’s hebben, dus niet iedereen zal stipt op dezelfde tijden eten. Hoe laat Amerikanen eten, is dus een gemiddelde.

Hoe laat ontbijten Amerikanen?

Op de vraag hoe laat Amerikanen hun ontbijt eten, kun je over het algemeen zeggen dat het ontbijt in Amerika tussen 7:00 en 8:00 uur ’s ochtends wordt genuttigd.

Maar wat eten Amerikanen voor hun ontbijt? Wat Amerikanen voor ontbijt eten, kan per stad of zelfs per staat verschillen. Over het algemeen wordt in drukke steden zoals bijvoorbeeld New York of San Francisco slechts een kop koffie, donut of een broodje in de ochtend genuttigd.

Maar voor mensen die iets meer tijd hebben, staan er verschillende ontbijtgerechten op tafel zoals bijvoorbeeld cheerios, pancakes of eieren.

Hoe laat lunchen Amerikanen?

Op de vraag hoe laat Amerikanen hun lunch eten, kun je over het algemeen zeggen dat de lunch in Amerika tussen 12:00 en 14:00 uur wordt genuttigd.

Naast het lunchen is ook de brunch een favoriete bezigheid van Amerikanen. Brunch is een combinatie van ontbijt en lunch en bestaat uit veel ontbijt-achtige producten. Meestal brunchen Amerikanen in het weekend, tijdens feestdagen of andere dagen met een flexibel schema.

Op de vraag hoe laat Amerikanen brunchen, kun je over het algemeen zeggen dat de brunch in Amerika voor 14:00 uur wordt genuttigd.

Hoe laat dineren Amerikanen?

Op de vraag hoe laat Amerikanen hun avondeten eten, kun je over het algemeen zeggen dat het diner in Amerika tussen 18:00 en 19:30 uur wordt genuttigd.

In tegenstelling tot andere landen hebben Amerikanen doorgaans een zeer korte lunch waardoor het diner de grootste en langste maaltijd is. Amerikanen bestellen ook meer afhaalmaaltijden dan in andere landen, waardoor het avondeten vaak ook een makkelijke maaltijd is.

Onze ervaring met hoe laat Amerikanen eten.

Om heel eerlijk te zijn hebben wij nooit te maken gehad met grote druktes in restaurants in Amerika. Nu is het wel zo dat wij vaak een huis of appartement huren in Amerika, dus het ontbijt nuttigen wij bijna nooit in een restaurant en voor de lunch nemen we vaak iets mee.

Het tijdstip van het avondeten in Amerika verschilt per dag. Dit ligt aan ons reisschema, maar wij eten in Amerika meestal rond 17:30 uur of juist wat later op de avond. Op deze manier vermijden we ook druktes in restaurants.

In New York is het meerdere malen voorgekomen dat we voor het diner, bij populaire restaurants, een reservering maakte. Doe je dit niet, dan heb je helaas geen plekje. Maar over het algemeen kun je in Amerika gewoon een restaurant binnenlopen en krijg je direct een tafel. Is het druk, dan zul je even moeten wachten.

Ach…. het is tenslotte vakantie. Eet smakelijk!

Ook leuk om te lezen over Amerika.

–> Ken jij deze ontbijt hotspots in New York? Mis ze niet!

–> Leuke weetjes en feiten over Amerika.

–> Alle feestdagen van de Verenigde Staten op een rij.

–> Dit betaal je voor benzine in Amerika. Prijs per staat.

–> 29 bekende filmlocaties in Amerika. Vergeet er niet langs te rijden.

Regel zelf je reis naar Amerika.

Er gaat niets boven het plannen van een roadtrip naar de Verenigde Staten.

Vliegtickets
Huurauto
Hotels
Tours
ReizenOok leuk om te lezen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to top button