Uncategorized

Hoe betalen jullie dat al die vakanties naar Amerika?

Hoe betalen jullie dat al die vakanties naar Amerika?

Hallo, ik ben Ilse en wij gaan de laatste jaren 1 of 2 keer per jaar op vakantie naar Amerika. De naam van mijn website heet dan ook niet voor niets: usaroadtripfans.nl. Want dat zijn wij namelijk van Amerika geworden; fans! En hoe vaak ik niet te horen krijg, hoe betalen jullie dat? Al die vakanties naar Amerika?

Nou, laat ik het dan voor eens en altijd maar eens uit de doeken doen en een website maken met daarop zoveel mogelijk tips, weetjes en inspiratie die er voor zorgen dat ook jij naar Amerika kan reizen en fan gaat worden. Want daar hoop ik natuurlijk wel een beetje op.

Om terug te komen op de vraag, hoe betalen jullie dat? Al die vakanties naar Amerika? Daar heb ik steevast hetzelfde antwoord op: Kun je in de zomer op vakantie naar Spanje, Italië of Frankrijk en geef je daar rond de 2000- 2500 euro aan uit? Dan heb ik goed nieuws voor je want voor dat bedrag kun je ook op vakantie naar Amerika!

Met mijn website USA Roadtrip Fan geef ik jou zoveel mogelijk informatie over reizen door Amerika.

 

 

Hoe betalen jullie dat al die vakanties naar Amerika?

Of je nu op zoek bent naar een rondreis door West Californië met het zonnige Los Angeles, Venice Beach en Hollywood? Een stedentrip naar New York wil maken of hele dagen aan je privézwembad in Orlando Florida wilt liggen? Afgewisseld met het bezoeken van de beroemde pretparken zoals Disney, Universal en Seaworld? Ik ga je helpen!

Verder vind je op deze site uitgebreide informatie over Miami, San Diego, Washington D.C. en Las Vegas, steden waar wij ook geweest zijn. Ik vertel je over de best bezochte bezienswaardigheden zoals de Grand Canyon, Yosemite National Park, Route 66 en minder bekende dagtrips die ook écht de moeite waard zijn.

Ik geef je zoveel mogelijk praktische informatie, bespaartips en waar je daadwerkelijk de goedkoopste tickets, auto en hotels kunt boeken. Maar misschien wel het aller belangrijkste: Een eerlijke uitleg over wat een USA Roadtrip nu daadwerkelijk kost.

 

Reizen als een koning?

Zoals je misschien al wel een beetje door hebt, komt dat bedrag van 2000-2500 euro je niet helemaal gratis aanwaaien. Om dat te realiseren moet je soms heel creatief te werk gaan om al die kortingen en besparingen te vinden.

Je kunt natuurlijk ook niet verwachten dat je midden in het hoogseizoen drie weken lang, met de hele familie, half Amerika doorkruist voor dat bedrag of als een koning(gin) rondreist. Je zult ergens offers moeten maken. Maar jij weet zelf welk budget het beste bij jou past.

Ik heb ervaren dat het uitzoekwerk al heel veel voorpret is. Maak gewoon wat tijd vrij voor dat uitzoekwerk, maar vooral… je moet het écht willen! Rond de 2000- 2500 euro met je gezin, vriend(en), vriendin(nen) op vakantie naar Amerika? Het kan echt!

Graag leg ik op mijn site uit van welke organisaties ik gebruik maak, bij wie en wanneer ik mijn vliegtickets, huurauto en hotel boek. Hoe ik aan kortingen kom en vertel ik waar je leuke bespaartips kunt vinden voor je roadtrip naar de USA.

Wil je toch niet alles zelf los gaan boeken zoals je hotel, vliegtickets en huurauto dan heb ik ook een perfecte oplossing voor je. Ik heb namelijk alle bekende Amerika reisorganisaties voor je op rij gezet. Deze organisaties hebben leuke aanbiedingen voor je reis naar Amerika!

En wanneer je mijn artikelen leest dan krijg je ook een antwoord op de vraag, hoe betalen jullie dat? Al die vakanties naar Amerika?

 

SOCIAL CHECK-IN

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to top button