Blog

Ontvang mijn gratis ebook ‘Amerika on a Budget’.

18 gouden tips om je droomreis naar Amerika waar te maken!

Ben je ook zo nieuwsgierig wat er in mijn gratis ebook ‘Amerika on a Budget’ staat? Laat ik dan eerst maar eens vertellen wie ik ben en waarom ik dit gratis ebook voor jou heb geschreven. Mijn naam is Ilse van Bergen en ik woon in Noord Brabant.

Ontvang mijn gratis ebook ‘Amerika on a Budget’. Hierin staan 18 gouden tips die je kunt gebruiken om je reis naar Amerika waar te maken!

Na jaren in de financiële sector te hebben gewerkt, was ik toe aan een verandering. Daarom heb ik na veel wikken en wegen de stoute schoenen aangetrokken en heb ik de financiële sector verlaten. Na goed te hebben overdacht waar nu werkelijk mijn passies liggen, ben ik voor mezelf begonnen als o.a. Freelance Content Creator.

Doordat ik geen 9 tot 5 baan meer heb, kan ik nu nóg vaker mijn twee grootste passies uitvoeren. En die zijn: Reizen en schrijven. En juist omdat mijn werk op freelance basis is, heb ik op deze manier gelukkig meer tijd gekregen om deze twee grote passies ook daadwerkelijk uit te voeren. Plus met deze gecreëerde ruimte kan ik mij volledig focussen op de groei van USA Roadtrip Fan.nl.

 

Logo site usa roadtrip fan

 

Gratis ebook ‘Amerika on a Budget”.

Na deze inleiding over wie ik ben en wat mijn twee grootste passies zijn, naast mijn gezin natuurlijk, rijst vast de vraag hoe mijn gratis ebook ‘Amerika on a Budget’ tot stand is gekomen?

Omdat ik van jullie zoveel lieve, leuke complimenten en reacties ontvangen heb over mijn website USA Roadtrip Fan.nl en mij ook meerdere malen is gevraagd wat nu daadwerkelijk dé gouden tip is om ‘on a Budget naar Amerika’ te reizen, heb ik besloten om mijn belangrijkste bespaartips voor je te bundelen in een gratis ebook!

En pas je mijn 18 gouden tips uit het gratis ebook ‘Amerika on a Budget’ toe, dan kan ook jij die droomreis naar Amerika maken.

 

 • Preview ebook ‘Amerika on a Budget’.
Voorwoord ebook |
Preview ebook | gratis ebook 
Preview ebook | gratis ebook 

   

   

  USA Roadtrip Fan Member.

  Met het aanvragen van mijn gratis ebook word je direct een ‘USA Roadtrip Fan Member’. Dit houdt in dat je een keer per maand, in je mailbox, een update over o.a. mijn nieuwste blogposts ontvangt.

  De maandelijks vaste onderdelen in de e-mail zijn: 

  • Mijn nieuwste blogposts over Amerika
  • Een National of State Park in de spotlight
  • Amerika reis van de maand
  • Amerika nieuwtje

  Heb je na het ontvangen van het ebook geen informatie meer nodig over Amerika? Geen probleem, onderaan de maandelijkse e-mail kun jij je op elk moment afmelden.

  Nieuwsgierig geworden naar mijn 18 gouden tips om je reis naar Amerika betaalbaar te maken? Vraag dan hieronder het ebook ‘Amerika on a Budget’ aan. Na het invullen van je gegevens opent er een nieuw tabblad en ontvang je, na het klikken op de link, direct het ebook gratis in je mailbox!

   

  Aanvragen gratis ebook ‘Amerika on a Budget’.
   

  * Wanneer je het gratis ebook ‘Amerika on a Budget’ aanvraagt, ontvang je automatisch de maandelijks e-mail van usaroadtripfan.nl

   

  SOCIAL CHECK-IN

  Ook leuk om te lezen

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  Back to top button