BlogPhiladelphiaTips

Pas op! Dit zijn gevaarlijke wijken in Philadelphia.

Gevaarlijke wijken in Philadelphia. Het is niet allemaal rozengeur en maneschijn in de stad Philadelphia. Want Philadelphia heeft bijvoorbeeld een aantal buurten, waar jij tijdens je vakantie in de Amerikaanse staat Pennsylvania niet gezien wil worden.

Hoe slecht en gevaarlijk zijn deze wijken in Philadelphia eigenlijk? Kijk in onderstaande lijst wat de slechtste buurten van Philadelphia zijn, en dan weet je het. In bepaalde wijken is de misdaad hoog, het gemiddelde inkomen laag en daarom staat de lokale bevolking constant in overlevingsmodus. 

Onderstaande wijken zijn plekken waar iedereen investeert in een beveiligingssysteem of een waakhond. En eerlijk gezegd, hier wil jij als reizigers niet belanden. Bezoek je Philly? Boek dan geen accommodatie in één van onderstaande gevaarlijke wijken in Philadelphia. De kans dat je in een bijzondere situatie terecht komt, is namelijk groot.

Boek een all-inclusief huurauto.

Wie de veelzijdigheid van het Amerikaanse landschap écht wil ervaren, gaat voor een te gekke roadtrip. Het liefst doe je dat natuurlijk in een all-inclusive huurauto.

Top 10 gevaarlijke wijken Philadelphia.

Omdat het glas bij USA Roadtrip Fan altijd halfvol is, denken wij, dat als je ‘per ongeluk’ in een van onderstaande gevaarlijke wijken in Philadelphia terecht komt, je niet direct wordt neergeschoten. Zo erg is het nu ook weer niet.

Maar je zou jezelf bijvoorbeeld wel terug kunnen zien in een echte Live PD-aflevering in de wijk Frankford en een ontmoeting met een ‘Gang-lid’ in de wijk Elmwood sluiten wij niet uit.

Veel van de slechtste en gevaarlijkste wijken van Philadelphia zijn vaak ook de goedkoopste buurten. In de slechtste buurten van Philadelphia wonen veel mensen zonder werk. Voor de meeste van deze mensen is door de overheid gesubsidieerde huisvesting de enige optie.

Dit zijn ze: 10 gevaarlijke wijken in Philadelphia:

1. Tioga-Nicetown.

Inwoners: 17.382
Huiswaarde: $58.559
Gemiddelde inkomen: $24.925

2. Hunting Park.

Inwoners: 22.730
Huiswaarde: $57.209
Gemiddelde inkomen: $23.487

3. Strawberry Mansion.

Inwoners:  19.690
Huiswaarde: $71.838
Gemiddelde inkomen: $31.185

4. Fairhill.

Inwoners: 27.298
Huiswaarde: $51.478
Gemiddelde inkomen: $19.598

5. Alleghany West.

Inwoners: 18.576
Huiswaarde: $48.477
Gemiddelde inkomen: $25.195

Alleghany West, Philadelphia.

6. Harrowgate.

Inwoners: 17.456
Huiswaarde: $48.863
Gemiddelde inkomen: $23.771

7. Haddington-Carroll Park.

Inwoners:  34.068
Huiswaarde: $68.400
Gemiddelde inkomen: $28.705

8. Elmwood.

Inwoners: 24.891
Huiswaarde:  $91.648
Gemiddelde inkomen: $36.425

9. Frankford.

Inwoners: 39.792
Huiswaarde: $94.040
Gemiddelde inkomen: $33.210

10. North Central.

Inwoners: 21.880
Huiswaarde: $87.476
Gemiddelde inkomen: $25.697

Je kunt waarschijnlijk wel raden waar de wijk North Central zich in Philadelphia bevindt, toch? De naam zegt het al. Ondanks dat North Central de nummer 10 van gevaarlijke wijken in Philadelphia is, zijn er toch een aantal bezienswaardigheden en hotels in de buurt te vinden.

Bepaalde delen van deze gevaarlijke wijk kun je dus ook gewoon bezoeken in Philadelphia, maar laat in de avond raden wij een bezoek aan de buurt North Central niet aan.

Frankford, Philadelphia.

In welke wijken boek ik wél een hotel in Philadelphia?

Als je Philadelphia bezoekt, zul je niet snel in een van bovenstaande gevaarlijke wijken terecht komen. Want de belangrijkste bezienswaardigheden van Philly bevinden zich namelijk niet in deze buurten. De gevaarlijke wijken zijn vaak ook buitenwijken van Philadelphia, dus je komt hier niet snel ‘per ongeluk’ terecht.

Maar in welke wijken kun je dan wel veilig overnachten in Philadelphia? De belangrijkste bezienswaardigheden van Philadelphia bevinden zich in de wijken:

  • Franklintown
  • Faitmount
  • Logan Square
  • Center City

Deze wijken zijn veilig en hier bevinden zich ook de meeste hotels en accommodaties.

Bezienswaardigheden Philadelphia.

De stad Philadelphia heeft een aantal bekende bezienswaardigheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de bekende trappen uit de Rocky films, het Liberty Bell & Independence National Historical Park of Boathouse Row. Mocht jij meer tijd hebben in deze verrassende leuke stad? Dan zijn dit de leukste bezienswaardigheden van Philadelphia.

Ook leuk om te lezen over Amerika.

–> Hier eet je de beste en lekkerste cheesesteak in Philadelphia.

–> Pas Op! Dit zijn gevaarlijke wijken in New York City.

–> Dit doe je en zie je allemaal in Washington D.C.

–> Al onze leukste artikelen over New York op een rij.

–> Heb jij ons nieuwste National Park Magazine al gezien?

Regel zelf je reis naar Amerika.

Er gaat niets boven het plannen van een roadtrip naar de Verenigde Staten.

Vliegtickets
Huurauto
Hotels
Tours
ReizenOok leuk om te lezen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to top button