BlogLos Angeles

Top 7: Duurste wijk in Los Angeles. Wil jij hier wonen?

Duurste wijk in Los Angeles. Mede dankzij het warme klimaat, schitterende stranden, de aanwezigheid van bekende sterren, de filmindustrie en een aantal glooiende bergen, is Los Angeles een van de duurste plekken in de Verenigde Staten om te wonen.

Los Angeles is een van de duurste plekken in de Verenigde Staten om te wonen.

Los Angeles staat bij locals ook wel bekend als de “88 steden binnen een stad”. Dit komt omdat veel kleine voorsteden (ongeveer 88) met elkaar vergroeid zijn tot een groot gebied. En dit grote gebied omvat heel Los Angeles.

Juist dankzij deze voorsteden kun je op veel unieke plaatsen wonen in Los Angeles. Maar elke voorstad of wijk heeft zo ook weer zijn eigen scala aan huizenprijzen.

 

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

 

Duurste wijk in Los Angeles.

Ben jij op vakantie in Los Angeles en nieuwsgierig waar de ‘rich and famous’ wonen? Of wil jij tijdens je vakantie eens een kijkje nemen in een van de duurste wijken in Los Angeles? Dan heb ik een lijst voor je gemaakt, met de top zeven duurste wijken in Los Angeles. De lijst is opgesteld op basis van de gemiddelde verkoopprijs van een woning.

Wil jij nog andere bezienswaardigheden van Los Angeles ontdekken? Lees dan mijn uitgebreide blog over Los Angeles.

–> Uitgebreide informatie over de bezienswaardigheden van Los Angeles. 

 


Regel je reis naar Amerika.

 

 

 Reizen

 

1. Malibu Colony Beach: $10.7 miljoen

Op nummer 1, de duurste wijk in Los Angeles: Malibu Colony Beach. Colony Beach is een exclusieve gated community waar je als gewone sterveling niet komt. Je kunt zelfs via Google Streetview geen kijkje nemen in de wijk.

Colony Beach is de thuisbasis van sterren zoals Tom Hanks en Rita Wilson en Malibu Colony Beach staat ook wel bekend als “de Kolonie”. Dit is misschien wel de meest gewilde wijk in Los Angeles, waar de gemiddelde verkoopprijs van een huis al snel rond de $10.650.000 ligt.

De huizen liggen direct aan het strand en beschikken over een prachtig uitzicht over de oceaan. De wijk is veilig en zeer streng bewaakt, waardoor het voor beroemdheden ideaal is om te wonen.

 

2. Beverly Hills Gateway: $10.1 miljoen. 

Beverly Hills Gateway is een van de duurste wijken in Beverly Hills. Deze wijk is bekend bij iedereen en is de thuisbasis van het wereld beroemde Hotel Beverly Hilton, waar de Golden Globes ieder jaar worden uitgereikt. Breng ook eens een bezoek aan de Virginia Robinson Gardens en natuurlijk het iconische Beverly Hills Hotel Spa.

Ook hier struikel je zo af en toe over een bekende Amerikaan. Met name dokters, bekende chirurgen en muzikanten verblijven graag in Beverly Hills.

 

3. Trousdale: $8.5 miljoen. 

De landgoederen van Trousdale liggen in de stad Beverly Hills aan de voet van de Santa Monica mountains. De wijk Trousdale is de tweede meest exclusieve wijk van Beverly Hills in Los Angeles. Enkele opvallende bewoners in de wijk zijn Jennifer Aniston en Jane Fonda.

Maar dit zijn niet de enige bekende inwoners van Trousdale. Iconen zoals bijvoorbeeld Elvis, Sinatra en Groucho Marx bezaten hier ook een huis.

 

4. Beverly Hills Flats: $7.5 miljoen. 

De stad Beverly Hills blijft in trek, want op nummer 4 vinden we de wijk Beverly Hills Flats, waar de gemiddelde verkoopprijs van een huis zo rond de $7,5 miljoen ligt. Volgens locals ligt de wijk Flats in een van de mooiste gebieden van Beverly Hills.

Flats is omringd met tientallen palmbomen die de straten van Beverly Hills sieren en daardoor een herkenning voor iedereen die ooit een film over Beverly Hills gezien heeft.

Net ten zuiden van Rodeo Drive en ten noorden van Santa Monica Blvd, vind je in deze charmante wijk met bekende inwoners zoals bijvoorbeeld Phil Collins, Justin Bieber, Demi Moore, Betty White en nog veel meer bekende Amerikanen.

 

5. Serra Retreat: $5.5 miljoen. 

Serra Retreat ligt in de schitterende heuvels van Malibu. Een gated community die slechts uit 100 kavels bestaat. En juist omdat deze wijk maar 100 kavels heeft, is het een van de meest exclusieve wijken in Malibu. Het gebouw Serra Retreat werd ooit gebouwd door een religieus centrum dat werd beheerd door Franciscanen die hier op zoek gingen naar meditatie en reflectie.

Tegenwoordig is Serra Retreat een van de duurste wijken in Los Angeles, waar je een ‘kleine’ $5,5 miljoen voor een huis betaald.

 

6. Carbon Mesa/Beach: $4.0 miljoen. 

Carbon Mesa, een van de duurste wijken in Los Angeles, Malibu. Deze wijk staat op nummer 6 van de lijst. Je vindt hier prachtige huizen langs de weg, direct aan het water. De huizen bieden een bijzonder uitzicht over de oceaan en hebben een privé strand.

Wanneer je langs de weg rijdt en deze huizen bekijkt, lijken ze op het eerste gezicht niet heel bijzonder, maar schijn bedriegt! De voorzijde van het huis mag dan niet veel lijken, maar de huizen kosten hier gemiddeld toch nog zo’n $4 miljoen en er zitten pareltjes tussen.

 

7. North of Montana in Santa Monica: $3.9 miljoen. 

Wij hebben hier ooit in een Airbnb overnacht. Nee, niet in een mega groot huis, want dat liet het vakantiebudget helaas niet toe, maar in een prachtig appartement. Heerlijk, vlakbij Palisades Park en het strand. En binnen 15 minuten wandelen, stonden we op de beroemde Santa Monica Pier.

Voornamelijk de huizen op La Mesa Drive zijn erg in trek. Ze zijn groot en staan in een prachtige omgeving. Om hier een ‘goedkoop’ hotel of Airbnb te vinden, moet je goed zoeken want North of Montana is een van de duurste wijken in Santa Monica, Los Angeles.

duurste-wijk-los-angeles-beverly-hills

 

Bezienswaardigheden in Los Angeles.

Als je op vakantie naar Los Angeles gaat en je verblijft een aantal dagen in deze stad, dan zijn er nog voldoende wijken over waar je portemonnee niet meteen leeg raakt. Je kunt hier uitgebreid de bezienswaardigheden van Los Angeles bekijken.

Dit zijn volgens Amerika reizigers dé bezienswaardigheden van Los Angeles die op je bucket-list moeten staan:

 


Ook leuk om te lezen over Los Angeles.

–> Uitgebreide informatie over de bezienswaardigheden van Los Angeles.

–> Dit zijn de 9 mooiste stranden van Los Angeles.

–> Een reis naar LA boeken? Dit zijn de mooiste reizen naar Los Angeles.

–> Ken jij deze prachtige Nationale Parken in Amerika al?

–> Wat te doen bij Venice Beach? Nou, dit.

–> Wat kost een rondreis door Amerika?


 

Reizen Amerika

 

–> Op vakantie naar Amerika, dit wil je weten! En dit zijn de beste Amerika specialisten die schitterende reizen naar Los Angles aanbieden. Of neem een kijkje bij een van mijn favoriete websites over Amerika.

Rondreis naar Los Angeles.

Zoek een reis naar deze bestemming

Vliegtickets naar Los Angeles.

Vind goedkope vliegtickets

Overnachten in Los Angeles.

Zoek overnachtingen

Camper huren in Los Angeles.

Vergelijk verhuurders

Auto huren in Los Angeles.

Vergelijk autoverhuurders

Deze blog bevat affiliate links. Mocht je via één van de links een bestelling doen, dan ontvang ik een kleine commissie, uiteraard zonder extra kosten voor jou.

Ook leuk om te lezen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to top button