BlogEten & drinkenTips

Aldi Amerika. Met de Aldi Store Locator vind je Aldi in Amerika.

Aldi Amerika. De winkelketen Aldi staat bekend om zijn lage prijzen en bepaalde assortimenten. Buiten dat wij Aldi in Nederland kennen, is de winkel ook niet meer weg te denken uit het Amerikaanse straatbeeld. Want steeds meer Amerikanen én reizigers vinden hun weg naar Aldi in Amerika.

Aldi werd in 1976 al in Amerika geïntroduceerd.

ALDI is trouwens een afkorting van Albrecht Diskont en is een internationaal opererende Duitse keten van discount-supermarkten. De supermarkt is opgericht in 1946 in Essen (Duitsland) door de broers Karl en Theo Albrecht.

Aldi werd in 1976 in de Verenigde Staten geïntroduceerd en met het hoofdkantoor in Batavia, Illinois, heeft Aldi nu meer dan 1900 vestigingen in 36 staten. De supermarkt heeft in Amerika meer dan 25.000 mensen in dienst en groeit nog steeds sinds de opening van zijn eerste winkel in Iowa.

 

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Aldi Amerika.

Ook in Amerika begon Aldi als een goedkope discounter waar veel consumenten in het begin wat twijfels over hadden. Maar net als in Europa heeft ook Aldi in Amerika een plaats onder de supermarkten veroverd en het imago van discounter ingeruild voor die van kwaliteitssupermarkt met lage prijzen.

Elke maand ontvangt Aldi in de Verenigde Staten maar liefst 40 miljoen klanten. Deze klanten ontvangen ze, door zich met name te richten op de meest verkochte boodschappen. Want de meest verkochte boodschappen slaat de Aldi maandelijks (extra) groot in en hierdoor wordt een aanzienlijke korting mogelijk, die rechtstreeks aan de klant wordt doorberekend.

De familie van Theo Albrecht is sinds 1979 trouwens ook eigenaar van de bekende discountketen Trader Joe’s in de Verenigde Staten.

aldi-amerika-supermarkt

 

Reclame (video) Aldi Amerika.

Zoals ik al aangaf is Aldi behoorlijk in opmars in Amerika. Sterker nog, de supermarktketen beweert in 2022 de derde grootste supermarkt van Amerika te worden! Dat zullen we nog even moeten afwachten, maar ze werken er in ieder geval wel hard aan.

Er wordt jaarlijks miljoenen dollars uitgegeven aan nieuwe winkels, het verbouwen van winkels en aan reclames om zo dé supermarkt keten van Amerika te worden.

Bron video: Aldi.

 

Waar vind ik een Aldi in Amerika.

Wil jij weten waar je een Aldi supermarkt in de Verenigde Staten vindt? Kijk dan op de Aldi Store Locator op de website van Aldi. Ben je bijvoorbeeld op vakantie in Amerika en wil jij boodschappen doen bij een Aldi? Vind met deze handige Aldi Store Locator in een handomdraai een Aldi winkel bij je in de buurt.

Vind via de Aldi Store Locator winkels in Amerika.

 

aldi-amerika-winkels-per-staat

 

Conclusie Aldi in Amerika.

Aldi bestaat al sinds 1976 in de Verenigde Staten en heeft op dit ogenblik meer dan 1900 vestigingen in 36 staten. Wij hebben in de Verenigde Staten al meerdere malen een Aldi bezocht. En dan met name in de staten New York en Florida.

Niet zozeer omdat wij tijdens onze vakantie goedkoop boodschappen willen doen, maar eigenlijk meer omdat we op zoek zijn naar bepaalde producten. Je merkt dat ze in een Aldi winkel in de Verenigde Staten andere producten verkopen dan bijvoorbeeld in een Walmart.

Persoonlijk vinden wij het een heerlijke afwisseling om tijdens onze vakantie hier boodschappen te doen. Het fruit en de groenten zijn bij Aldi stukken goedkoper en er liggen producten in de winkel die andere Amerikaanse winkels niet verkopen.

Winkel ze!

 


Ook leuk om te lezen over Amerika.

–> Dit zijn de beste supermarkten van de Verenigde Staten.

–> Zo bespaar je op je boodschappen in Amerika

–> Goedkoop bellen en internet in Amerika? Dat doe je zo.

–> Zo vind je goedkope vliegtickets naar Amerika (4 gouden tips).

–> Wat kost een rondreis naar Amerika?


 

Reizen Amerika

 

Op vakantie naar Amerika? Kijk bijvoorbeeld dan eens bij een van mijn favoriete websites over Amerika.

Rondreis naar Amerika.

Zoek een reis naar deze bestemming

Vliegtickets naar Amerika.

Vind goedkope vliegtickets

Overnachten in Amerika.

Zoek overnachtingen

Camper huren in Amerika.

Vergelijk verhuurders

Auto huren in Amerika.

Vergelijk autoverhuurders

Deze blog bevat affiliate links. Mocht je via één van de links een bestelling doen, dan ontvang ik een kleine commissie, uiteraard zonder extra kosten voor jou.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to top button