Alaska reizen

Vind hier de beste reizen naar Alaska, The Last Frontier. Beleef de avonturen in de overweldigende natuur en wildernis. Je reserveert direct bij onze vertrouwde partners.

alaska reis kenai peninsula

Wild Alaska

vanaf

1.545.00

12 daagse reis

Trek door de overweldigende wildernis in Denali- en Kenai Fjords National Park.
Bezoek vanuit Fairbanks ook de poolcirkel.

alaska reis fairbanks

Schilderachtig Alaska

vanaf

3.543.00

16 daagse reis

Vlieg met een bushplane naar Wrangell Mountains.
Maak ook een excursie naar Kenai Fjords NP.
Rijden door onherbergzame Alaska Range.

alaska reis beren

Rondreis Alaska

vanaf

3.530.00

18 daagse reis

Avontuurlijk wandelen in de bergen in Denali National Park. Boottocht naar de Columbia Glacier. Ontdek ook de ruige natuur bij de Kenai Fjords.

alaska reis denali national park

Groepsreis Alaska
en Yukon

vanaf

4.599.00

24 daagse reis

Actieve rondreis met de mooiste parken en kleine dorpen van Alaska en Yukon. Ook inclusief kanotocht over de Maclaren rivier. Veel maaltijden inclusief.

alaska reis Wrangell StElias

Explore the Wilderness of Alaska & Yukon

vanaf

4.499.00

22 daagse reis

Boottocht door Kenai Fjords National Park. Spot grizzlyberen, zwarte beren en ook walvissen. Verken het onvolprezen Denali National Park and Preserve.

alaska reis beren vissen

Autoreis
natuurlijk Alaska

vanaf

3.075.00

11 daagse reis

Excursie naar Denali National Park. Verken ook het schitterende Kenai Fjords National Park. Historie van goudzoekers in Fairbanks.

alaska reis columbia glacier

De hoogtepunten
van Alaska

vanaf

3.135.00

16 daagse reis

Bezoek vanuit Homer de grizzlyberen van Katmai. Maak ook een excursie naar de Columbia- en Meares gletsjers. Beleef de wildernis van Denali National Park.

alaska reis tangle lakes

Natuurreis in ‘The Last Frontier’

vanaf

5.495.00

21 daagse reis

Inclusief entreegelden Denali nationaal park. Verblijf bij Chena Hotsprings. Verblijf ook bij het prachtige Tangle Lakes. Vervoer per comfortabele
minibus

alaska reis kenai fjords

Camperreis vanuit Anchorage

vanaf

2.445.00

17 daagse reis

Camperreis door het woeste en indrukwekkende landschap van Alaska. Maak ook een boottocht langs indrukwekkende fjorden en gletsjers in Kenai Fjords National Park.

Alaska reizen.

Wil jij ook een Alaska reis boeken? Ben jij die avonturier? Dan zit je hier goed. Op deze pagina vind je onder andere de beste trips naar Alaska in de Verenigde Staten.

Alaska wordt ook wel ‘The Last Frontier’ genoemd en is de meest avontuurlijke staat van Amerika. Het grenst in het oosten aan Canada en is verder omringd door de Grote Oceaan, de Beringzee en de Noordelijke IJszee. De hoofdstad van Alaska is Juneau, maar Anchorage is de grootste stad.

Alaska ligt niet voor de hand voor de gemiddelde Amerika reiziger. Vaak wordt een reis naar Alaska als onmogelijk gezien, maar dat is absoluut niet zo. Alaska heeft zoveel te bieden dat er steeds meer reizigers hun weg vinden naar deze overweldigende Amerikaanse staat.

In Alaska heb je overweldigende natuur, ontzettende veel wilde dieren, met sneeuw bedekte bergpieken, gletsjers, mega grote Nationale Parken, zoals bijvoorbeeld Denali National Park en nog veel meer. Dit alles is ook binnen handbereik voor jou.

Met de reizen op deze pagina kun jij ook veilig en vertrouwd ‘The Last Frontier’ bezoeken en de ongerepte natuur ontdekken van deze staat vol avontuur.

Wil jij je meer verdiepen in Alaska en een eventuele reis? Lees dan deze artikelen.

Back to top button